REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
21.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Un individ a ȚEPUIT mai multe firme din Constanța: Lua telefoane mobile Samsung și Iphone cu BULETIN FALS!

Un individ a ȚEPUIT mai multe firme din Constanța: Lua telefoane mobile Samsung și Iphone cu BULETIN FALS!

Replica API 17 octombrie 2019 | 00:52 352

Dar le plătea...

Dar le plătea...

Ibriș C., cunoscut cu antecedente penale, s-a ales acum cu o pedeapsă de 3 ani, 10 luni și 722 zile de închisoare, în regim de detenție, pentru înșelăciune în formă continuată și săvârșirea infracțiunii de uz de fals în formă continuată. Cele 722 de zile de la pedeapsă reprezintă un rest de pedeapsă din trecut, fiind vorba de o condamnare din anul 2014.

Mai exact, bărbatul, a indus în eroare mai multe firme de telefonie mobilă, dar și parteneri, prin faptul că a achiziționat telefoane cu buletine false. Astfel, a încheiat două contracte cu una dintre ele prin prezentarea unui act de identitate fals pe numele de C.M., în scopul achiziționării a două telefoane mobile, marca Samsunbg Galaxy S6, în valoare de 2.100 lei. Apoi a încheiat un contract de prestări servicii de telefonie mobilă, prin prezentarea unui act de identitate fals pe numele D.O., în scopul achiziționării a două telefoane mobile marca Samsung Galaxy S6, în valoare de 5000 lei. A treia faptă se referă la faptul că a încercat același lucru, însă, după verificarea în baza de date, angajații nu au finalizat tranzacția. Dar nu s-a lăsat. A pus în executare intenția de a induce în eroare angajații unui alt punct de lucru din municipiul Constanța cu ocazia încheierii unui contract de prestări servicii de telefonie mobilă, prin prezentarea unui act identitate fals pe numele I.C., în scopul activării unui contract cu achiziția unui telefon mobil marca Iphone 5S, executare care nu și-a produs efectul (ca urmare a sesizării organelor de politie). În continuare, a mai achiziționat, tot cu buletin fals, alte telfoane Samsung Galaxy S6, în valoare de 5000 lei. Menționăm că plătea o parte din costurile telefoanelor. Prima instanță a considerat că, atât timp cât plătea, nu este vorba de înșelăciune, ci doar de uz de fals, însă, la apel, sentința a fost desființată. În total, el are acum de executate 3 ani și 10 luni, la care s-a adăugat și un rest de pedeapsă de 722 de zile. Un lucru interesant este și faptul că, atunci când a fost depistat de polițiști, Ibriș s-a legitimat cu unul dintre buletinele false.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La multinationale nu strica.Bancile si alte compani imperialiste nu platesc impozite si taxe pe profit.mafie.
6
1
sa stai la parnaie pentru un s6 si un 5s asta inseamna smekerie
10
2
ba chilipirigiilor,Nu luati telef de pe strada caci sint urmarite,puteti sa schimbati voi 10 cartele,cautati intii daca au fost praduite.dati banii degeaba.l
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369