REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Un individ care AGRESA SEXUAL minore, la Năvodari, PRINS de poliţişti!

Un individ care AGRESA SEXUAL minore, la Năvodari, PRINS de poliţişti!

Replica API 27 septembrie 2017 | 00:00 232

Acţiona în zona parcurilor

Acţiona în zona parcurilor

Un individ din Năvodari a fost reținut de oamenii legii și apoi arestat preventiv, el fiind acuzat că urmărea minore în parcuri pentru a le agresa sexual. Este vorba despre Nicușor Șerban Petcu, în vârstă de 47 de ani. Cercetările continuă. Precizăm că totul a început după ce o femeie a postat pe Facebook un episod în care fiica ei, în vârstă de 13 ani, a fost victima acestui bărbat.

”Prin intermediul acestui grup din oraşul nostru (Orașul Năvodari), doresc să precizez că astăzi (luni – n.r.) a fost o zi devastatoare pentru mine, când am aflat de la copilul meu, care ieşise la o mică plimbare cu căţelul, lângă parcul de lângă Școala 3 (zona cu iarbă din apropierea terenului), pe la ora 16.00. Un domn, care are şi el un câine de rasă, cocker, se pare că ar locui prin împrejurimi, în zona Alfa Beta, a fost atât de nemernic încât mi-a acostat fata, ademenind-o cu întrebări şi alintături despre căţelul nostru, un junior de cinci luni, rasa bichon havanez.

Fata a realizat imediat că ceva este în neregulă cu comportamentul individului, în momentul când îi explica câinelui că o să-l lase fără mama şi în secundă doi a prins-o de antebraţ, a strâns-o şi, pentru câteva momente, i-a pus şi mâna la gât, apoi, fără neruşinare, pe coapse, efectiv lipind-o de el, urmând şi gestul de palpare sau cum s-o numi al sânilor. Este groaznic să i se întâmple aşa ceva unei fete, la o ieşire în parc, la doi paşi de casă.

Copilul s-a zbătut efectiv să se elibereze din braţele vânjoase ale lui, spunându-i că spune părinţilor şi la poliţie”, a scris Iulia pe Facebook. Tot ea a relatat că o în urmă cu ceva timp o fetiță de 3 ani a pățit același lucru. Și oamenii s-au mobilizat și au început să furnizeze informații. Și polițiștii au intervenit și l-au prins chiar în aceeași zi. Nicușor Șerban, în vârstă de 47 de ani, a fost condus la audieri, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

”La data de 25.09.2017, politiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari l-au identificat pe P.Ș.N, în vârstă de 47 de ani, din Năvodari, bănuit de comiterea unei infracțiuni de agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de 13 ani. Bărbatul în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind introdus in C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. La data de 26.09.2017 a fost arestat preventiv.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218