REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un individ din Constanţa şi-a chemat nepoata la cimitir, SĂ O VIOLEZE!

Un individ din Constanţa şi-a chemat nepoata la cimitir, SĂ O VIOLEZE!

Replica API 30 iunie 2017 | 00:00 268

Nu are voie să se apropie la 5 metri de locuinţa ei

Nu are voie să se apropie la 5 metri de locuinţa ei

Ștefan Tudor este un bărbat din Ghindărești, care acum se află în arest, așteptând decizia definitivă a instanței. Acesta este acuzat de tentativă de viol, în sensul că și-a chemat nepoata minoră la cimitirul din localitate, iar ajunși acolo a încercat să întrețină cu ea raporturi sexuale. Copila a reușit să scape și a povestit totul familiei.

Totul s-a petrecut pe 6.11.2016, în mijlocul zilei. Ștefan Tudor s-a întâlnit cu nepoata ei, care are în jur de 10 – 12 ani, rugând-o să meargă cu el la cimitirul de la marginea localității, pentru a vizita mormântul unei rude. În plus, individul i-a promis o băutură răcoritoare. De menționat este și faptul că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Ajunși la cimitir, chiar la gard, Ștefan a trecut la "fapte". A încercat s-o facă să creadă că este vorba despre un joc și a început s-o mângâie, după care s-o sărute.

Minora și-a dat seama despre ce este vorba și a început să se zbată. Văzând că nu prea are șanse să scape, l-a mușcat zdravăn, iar atunci bărbatul, de durere, i-a dat drumul. Micuța a fugit acasă și a povestit totul părinților, aceștia mergând glonț la Poliție. Oamenii legii au și declanșat cercetările și, după circa 2 ore, l-au prins. Suspectul se ascundea pe câmp. A fost reținut de procurori, după care prezentat cu propunere de arestare, fiind băgat după gratii. Pe 31.05.2017, Judecătoria l-a condamnat la 3 ani și 6 luni în regim de detenție pentru tentativă de viol.

"Interzice inculpatului drepturile prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, lit. b, lit. n (dreptul de a comunica cu persoana vătămată Tudor T. şi cu reprezentantul său legal A. Măria şi dreptul de a se apropia de acestea la o distanţă mai mică de 20 metri) şi lit. o C.pen. (dreptul de a se apropia de locuinţa persoanei vătămate Tudor T. la o distanţă mai mică de 5 metri) pe o perioadă de 3 ani cu titlul de pedeapsă complementară", potrivit minutei judecătorești. Decizia nu a fost definitivă, iar pe 28.06.2017 a fost înregistrat apelul la Curtea de Apel Constanța. Următorul termen a fost stabilit pe 4.07.2017.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
violatorii trebuie castrati chimic, iar victimele lor - chiar daca nu a ajuns sa o violeze pe micuta - trb consiliata din bani obtinuti de la asa zis ul unchi! daca s ar lua masuri mai zdravene, poate s ar gandi de doua ori inainte sa violeze femei, batrane sau copile!!! dar, culmea e ca la noi, sunt multi care tin cu infractorii, victimele fiind....vinovate! a se vedea cazurile de viol din Vaslui plus cel al preotului P!
1
0
fagadau pune flori in parc ca sa nu mai fie violuri printre coroane de trandafiri romantici in cimitire
0
0
castrat, asta merita, si violat in inchisoare ca sa vada si el cum e!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614