REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un individ din Cumpăna mai că şi-a făcut un job din asta: minte în dosarele penale

Un individ din Cumpăna mai că şi-a făcut un job din asta: minte în dosarele penale

Replica API 6 noiembrie 2014 | 00:04 202

Liber ca pasărea cerului!

Liber ca pasărea cerului!

Isa Achif a fost la un pas de a ajunge după gratii întrucât a minţit pentru a-şi scoate fiul basma curată dintr-o tâlhărie. Însă, individul nu este la prima abatere de acest gen, el fiind trimis în judecată pentru un caz similar, la finele lunii septembrie anul curent. Însă, magistraţii au respins cererea procurorilor, astfel Isa fiind pus în libertate. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre fiul lui, care rămâne în arest. Un scandal din 2008 s-a lăsat cu dosar penal pentru mărturie mincinoasă, în 2014. Acesta a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanţa, pe 29 septembrie, inculpaţi sunt Amidea Arnăutu şi Isa Achif, mamă şi fiu. Este vorba despre un scandal din 2008, care s-a petrecut în Cumpăna, în zona Dealul Spirii. Mai exact, Mustam Salim se afla în faţa domiciliului celor doi, la volanul unei maşini chiar dacă nu avea permis de conducere şi, când a efectuat manevra de mers înapoi a lovit-o pe femeie, respectiv pe Amidea Arnăutu. De aici a izbucnit scandalul dintre fiul presupusei victime, Isa Achif, şi Mustam Salim, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor.

Din câte se pare, cei doi ar fi depus mărturii mincinoase. Numai că, la puţin timp după ce a fost trimis în judecată, fiul său, minorul Mustan Achif, era acuzat de tâlhărie. Nu s-a putut abţine şi individul iar a început să mintă la audieri, ceea ce i-a adus arestarea pentru 30 de zile. Mai exact, minorul, în data de 12 octombrie anul curent, minorul a pătruns în curtea unor pensionari din Cumpăna pentru a sustrage bunuri însă, cum a fost surprins de către proprietară, acesta a lovit-o şi a fugit. A fost prins la scurt timp. Numai că, tatăl lui, în încercarea de a-l scoate basma curată, le-a declarat anchetatorilor că fiul său nu a părăsit domiciliul în acea zi. A fost şi el propus spre arestare dar, pe 4 noiembrie, judecătorii au respins cererea procurorilor, suspectul fiind pus în libertate.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367