REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un individ din dosarul caselor transformate în depozite de droguri a ajuns după gratii

Un individ din dosarul caselor transformate în depozite de droguri a ajuns după gratii

Replica API 27 februarie 2018 | 00:00 502

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, la data de 23 februarie a.c., au depistat un bărbat, Mîndrean Ioan Mircea, de 46 de ani, din Constanța, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri. Bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

Amintim că Ali Arsen și Sali Şeila, în perioada 2015 – 2017, au efectuat fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, operațiuni de procurare, depozitare și punere în vânzare de produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, din imobilele în care au locuit, situate în municipiul Constanța sau din zona acestora. Mai exact, este vorba despre dosarul traficului de canabis și xanax, în care au avut loc percheziții la data de 11 aprilie 2017. Este vorba de domicilii situate pe străzile Sarmisegetuza, Atelierelor și Avram Iancu din municipiu. Peste 20 de persoane au fost reținute, unele fiind arestate, altele arestare la domiciliu, dar și puse sub control judiciar. Este vorba despre: Ioan Mircea Mîndrean (arestat), Osman Gilbert (control judiciar), Suliman Curdet (arestat), Ismail Gevget (arestat), Ismail Ghiulsen (arestat), Frățilă Ergut (arestat), Gabriș Costel Victor (arestat), Ganciu Dorel zis Papi (arestat), Lenuța Pavel (arestată la domiciliu), Alexandru Emil-Bucur, Alexandru Neli, Ali Ghiulnaz, Trandafir Gabriela, Dumitru Iuliana, Mustafa Ipechi, Curte Felicia, Ali Sevim, Ali Duran, Iuseim Ali, Suliman Erhan, Ali Alben, Asan Turgai, Ibraim Jacle şi Asan Belgin Rino (toți arestați), Suliman Zaide (arest la domiciliu).

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar nu se poate sa-i stringeti PE toti care vind moarte la tineri,si sa-i ardeti de vii,Fara mila,sau spunzurati in piata,cu toate drogurile in gura,ce sens are sa-i Mai tinem PE mincare,Fara munca ,PE baniii nostri,aceste gunoaie ale societatii ,nu merita sa Stea PE acest pamint,arsi de vii...
5
0
Auzi ca un dealer de substante interzise sa primeasca arest la domiciliu sau control judiciar....in tarile adevarate nu auzi asa ceva ,acolo auzi ca au primit 5-10-20-30-viata .
2
0
Capetele sant libere si vand in continuare! Mergeti si cumparati de la , Jakle si Turgai, Neli are intermediari care o aduc din casa ei. Trombon vinde. Toti copiii Bebi , Tamer vand.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218