REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un individ din gaşca lui Onassis, PRINS LA FURAT, în orașul Constanţa!

Un individ din gaşca lui Onassis, PRINS LA FURAT, în orașul Constanţa!

Replica API 11 februarie 2017 | 08:32 418

După gratii

După gratii

Ismail Dăuș a ajuns, din nou, în atenția oamenilor legii, după ce a sustras o oglindă retrovizoare. Precizăm că individul nu este la prim abatere, el având la activ încă două condamnări. A acționat în trecut alături de Onassis și Fernando, cunoscuți hoți de la malul mării.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, la data de 10.02.2017, a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul reținut Ismail Dăuș, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat prevăzută şi pedepsită de art. 228 alin. 1 Cod Penal - art. 229 alin. 1 lit. b Cod Penal, constând în aceea că, în noaptea de 3 spre 4.02.2017 a sustras sticla de la oglinda retrovizoare din partea dreapta a unui autoturism marca BMW. Precizăm că, pentru fapte similare de furt calificat, inculpatului i-a fost aplicate anterior în două rânduri, măsura educativă a asistării zilnice de către instanța de judecată.

De asemenea, față de inculpat s-a dispus trimiterea în judecată pentru săvârșirea unor fapte similare prin trei rechizitorii pentru săvârșirea unor fapte similare de furt calificat. Amintim că, Onassis şi Fernando, care au spart un autoturism, au ajuns în atenţia magistraţilor, însă, între timp, s-au împăcat cu partea vătămată. Numai că, întrucât unul dintre ei avea şi alte condamnări, fiind „client” vechi al poliţiştilor, s-a ales totuşi cu ani de detenţie, fiindu-i ridicată suspendarea executării pedepselor din trecut.

Astfel, Ismail Onassis Alberto a primit un an şi şase luni cu executare, el rămânând în arest, pe când Păun Valentin Fernando a fost achitat. Celui de-al treilea, Ismail Dăuş, i s-a aplicat măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 3 luni, sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Constanţa. Mai exact, în noaptea de 13 spre 14. 07. 2014, inculpaţii Onassis - Alberto Ismail şi Valentin Fernando Păun, împreună cu o altă persoană, Ismail Dăuş, au pătruns prin efracţie în autoturismul marca Dacia Logan cu nr. de înmatriculare DB-07-BEM , parcat pe strada Negru Vodă din municipiul Constanţa, de unde au sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 1.700 lei, precum vreo 29 de pachete cu ţigări Kent şi Marlboro, 3 pachete cu seminţe de floarea soarelui, un aparat foto marca Nikon, o ladă frigorifică electrică, o pereche de adidaşi marca Nike şi un încărcător auto pentru lanternă. Prejudiciul a fost recuperat parţial.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Onassis e o panarama de om,un jeg de vand era mic,asta a furat decand era la masa in burta.. Jeguri tiganesti..
3
0
Onassis nu e un tiganoi bogat din piata Chiliei? ala nu cred ca fura oglinzi, o vinde femei si droguri da ohlinzi sigur nu vinde
3
0
Tigani slugi....fura o oglinda retrovizoare. fomalai nemancati
3
0
Onassis asta nu era taximetrist? Taicasu nu a fost postas?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367