REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un individ PERICULOS din Techirghiol îşi TERORIZEAZĂ familia din ÎNCHISOARE!

Un individ PERICULOS din Techirghiol îşi TERORIZEAZĂ familia din ÎNCHISOARE!

Replica API 26 martie 2020 | 00:00 2297

Ameninţări cu moartea!

Ameninţări cu moartea!

Un individ din Techirghiol, proaspăt eliberat din închisoare, şi-a terorizat familia, şi-a bătut fratele, cumnata, dar a atentat şi la propria mamă, deşi era emis un ordin de protecţie pe numele său. Acest lucru nu a fost un impediment pentru Marian Viorel Lenonte, care are în palmares mai multe fapte penale, să intre în casă peste fratele său şi să-l atace cu o umbrelă, până l-a pus la pământ. Apoi, şi-a captat atenţia către cumnata sa, pe care a agresat-o în maşină, ambii ajungând la spital cu răni destul de grave. Pentru fapta sa, individul a ajuns din nou în spatele gratiilor, însă şi de aici continuă să facă probleme. Trimite scrisori de ameninţare membrilor familiei.

Potrivit rechizitoriului, episodul care l-a trimis pe Marian Leonte, din nou, după gratii, a avut loc la finele anului trecut. Deşi avea ordin să nu se apropie de rudele sale, după ce şi-a ciomăgit fratele, individul a mers la domiciliul celui din urmă, atacându-l cu o umbrelă în zona capului și cu pumnii în zona toracică, până l-a băgat în spital. Mama celor doi a încercat să intervină, însă a fost agresată şi ea. Ulerior, a atacat-o pe soţia fratelui, în timp ce se afla în autoturismul său, lovind-o cu pumnii în zona feței, până a umplut-o de sânge. Şi ea a ajuns la spital, pentru îngrijiri. De atunci, se află în arest preventiv, iar magistraţii l-au condamnat recent la ani grei de închisoare.

Viorel Marian Leonte este recidivist, el a fost încarcerat, în perioada 2012 și până în luna mai 2019, după ce a fost condamnat pentru săvărșirea infracțiunii de distrugere întrucât a dat foc unui depozit de lemne și cărbuni, al cărui proprietar era fratele său. După ce a fost pus în libertate, l-a luat în spațiu, crezând că s-a reabilitat, însă nu a fost deloc aşa. A început să creeze din nou probleme, făcând scandal în fiecare zi, fără vreun motiv întemeiat.

Individul continuă să-şi terorizeze familia şi din penitenicaar. Trimite scrisori, ameninţând că o să îi omoară pe toţi şi că o să îi pună în scaun cu rotile. Magistraţii l-au condamnat, din nou, la pedeapsa de 8 ani și 4 luni închisoare şi 700 de zile.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Irecuperabil. Individul ar trebui sa incaseze ani de parnaie in mod continuu,pentru fiecare abatere ,in asa fel incat sa nu mai iasa afara,iar inauntru sa fie hranit doar daca isi castiga pita prin munca. Unii indivizi nu se mai pot recupera in veci,iar Constitutia,legile penale ar trebui sa aiba in vedere si aceste cazuri,nu sa suporte societatea .
1
0
individul ii cearta ptr ca nu aplica masurile de preventie impotriva virusului...
2
0
Sunt oameni care ptr infractiuni economoce minore cu prejudicii infime,au luat mai multi ani de puscarie decat nebunul asta!Judecatori dementi si ahtiati dupa spagi!!
0
0
Un parazit care sta pe banii nostri in puscarie avand asigurata mancarea si cazarea.Scos la munca in folosul statului sa-si justifice banii pe care ii mananca degeaba.
3
0
Un dement care traieste degeaba pe acest pamant. Dati-i un Covid19 sa se linisteasca.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108