REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un instructor auto Lion Speed a spart parbrizul unei mașini după ce șoferița i-a făcut flash-uri

Un instructor auto Lion Speed a spart parbrizul unei mașini după ce șoferița i-a făcut flash-uri

Victor ROTARU 24 martie 2023 | 00:00 17622

Traficul din Constanța reprezintă o continuă bătaie de cap pentru participanții la trafic, lucrările din oraș venind în „ajutorul“ șoferilor pentru un plus de nervi, iar în multe situații, chiar și cei mai calmi șoferi clachează. Acesta fiind și cazul nostru, în care L. D., „instructor auto full-time”, a cedat nervos după ce o altă participantă la trafic i-a făcut flash-uri, fapt ce a enervat-o la culme pe doamna instructor, spărgând parbrizul lui D.I.

Un instructor auto Lion Speed a spart parbrizul unei masini dupa ce soferita i-a facut flash-uri

Totul s-a întâmplat pe 29 martie 2021, atunci când D.I. se deplasa cu autoturismul pe strada Cumpenei, din Constanța, moment în care a fost șicanată de către un alt autoturism de culoare albă, cu inscripția „Școala de șoferi”. La intersecția străzii Cumpenei cu Bd. Aurel Vlaicu, oprind la semafor, conducătorul autoturismului de culoare albă, o femeie, a coborât din acesta și a lovit cu pumnii geamul portierei stânga față a autoturismului său, apoi parbrizul, ulterior a rupt ștergătorul din partea stângă cu care a lovit încă o dată parbrizul, spărgându-l.

Fiind audiat în calitate de suspect, L.D. a recunoscut fapta pentru care este cercetată, declarând că lucrează full-time ca instructor auto în cadrul societății Lion Speed Trans, ce are obiectul de activitate școală de șoferi, iar în data de 29 martie 2021, se deplasa cu autoturismul Ford Fiesta, pe str. Cumpenei. În jurul orei 08:50, urmând să vireze stânga la semaforul de la intersecția cu bld. Aurel Vlaicu, s-a încadrat pe banda din stânga și a observat în oglinzi că o femeie ce se afla într-o mașină din spatele său și care circula cu viteză mare, claxona și îi atrăgea atenția prin luminile farurilor.

Când a ajuns la semafor, D.I. s-a pus pe cealaltă bandă din stânga. L.D. a deschis geamul și a întrebat-o ce s-a întâmplat. Aceasta a deschis puțin geamul și a afirmat „Mai ești și instructor și nu pui semnal…”, apoi i-a adresat injurii, după care a închis geamul. Atunci L.D.  coborât din mașină și a mers în dreptul geamului ei, i-a bătut în geam pentru a vorbi cu ea, iar ea a deschis geamul și a întrebat-o „Care este problema ta, de ce reacționezi așa și de ce claxonezi?”. Între cele două a avut loc schimb de replici, apoi L.D. a luat lama de la ștergătorul mașinii și a aruncat-o la sol, apoi s-a reîntors la autoturismul său.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să o condamne la pedeapsa de 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Îmi pare rău pt d na instructor. Apropo spagara cu flesurile ce a pățit? La Constanța cred ca mai mult de 50 % din examene sunt luate pe spaga și zuza cu flesurile ei a dat spaga. Dacă făcea scoala cu doamna sigur nu flesuia aiurea. O romaneasca: victima acuzata 6 luni și zdrențe încurajată, cred ca ia spus judecatorul"bravo fata tați tine o tot asa"
0
0
cred ca individa e si instructor de judo daca a reusit sa sparga parbrizul fara levier ... cat despre judecatori - va doresc boala lunga la pensie sa aveti pe ce so cheltuiti
8
3
Nu va suparati ca intreb , dar ce inseamna sa pui semnal? Intreb si eu pentru ca nu am gasit sintagma in lege privind circulatia rutiera.
10
3
Dacă doamna instructor asa învată cursantii sa se comporte,ea fiind exemplu ,este tragic ce se intamplă.Si imaimuța bengaleză care a facut semn cu farurile este o retardatqă dar ca instructoarea sa-i tină companie pe aceeasi muzică bădărănească e și msi grav . ...
17
2
Indubitabil, reactia instructoarei a fost excesiva dar, pe de alta parte, cum poate fi catalogata o persoana care da insistent flashuri unei masini inscriptionata Scoala Auto?
21
2
O dna INSTRUCTOR AUTO, a rupt, a distrus, inca putin si o batea pe o alta participanta la trafic ! Un bun exemplu de urmat, mai ales de catre cursanti dar si de soferii care vad masina inscriptionata si pe instructor dandu-se jos si aplicand "corectii" celor din trafic ! Ne mai miram cand vedem topoare, bâte, răngi, cutite si pistoale de la cei care, probabil asa au vazut si invatat la "partea practica" a condusului auto ...
13
2
vai dar ce judecator, cum combate el si cum considera ca pentru fapta asta trebuie sase luni inchisoare. Aia care futa nu fac o zi, la hexifarma tocami ce s-a prescis, fapta nici nu exista. Judecatorii ar trebui sa raspunda pentru activitatea si deciziile lor. aia cu flashurile trebuia calcalat in picioare, taranca dracu cu greieri in calcaie
11
4
Cat de retardat poti sa fii incat sa-i dai flashuri unei masini de scoala?
18
1
Bravo nea GYGY GyGy gYgY KARYGY KAJBYCY SHOKARYGY!! Ai vrea matale nea GYGY O RAIE DE FERRARI! Mai bine o RABLA de PORSCHE!! Stii reclama: It`s a Porsche! Bravo nea GYGY! Cele mai bune comments-uri dau la masa mare la Sabroso nea GYGY!! Sa fii sanatos!
1
7
Comportament de doamne. Doua taranci care cu siguranta au arfe de doamne și pretentia sa fie respectate.
19
2
Din pacate , multi au avut noroc cand au obtinut dreptul de a conduce si asta ne spune de ce comportamentul lor lasa de dorit .
11
1
Se merge aiurea pentru ca sunteti batuti in cap si habar n-aveti ce vreti sa faceti!
20
4
ma amuza taranii care fac flashuri.ba bouare,cind vezi ca e coada de la metro la gara,unde te grabesti mirlete?este un prst cu o riie de ferrari second albastru metali,at,modelul ala care seamana cu corvetteul,se grabea la doraly pe pod sa crosheteze masini.a depasit doua si s.a oprit.tarane,la 5 masini depasite iti dau astia un plin de benzina,du.te la psd si cere!
22
9
La cratiță cu ambele
15
5
De nebune sâ te ferești ca de tren Astea n-au oprire decat intro singură statie Bălăceanca De la an la an pe străzi au apărut multe maimuțe sa format o junglă in trafic Următorul semn pe străzi ar putea fi atenție la maimuțe
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614