REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.9° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Un INVESTITOR vrea să construiască un MASTODONT, în OLIMP, de 21 de ETAJE, ca-n DUBAI

Un INVESTITOR vrea să construiască un MASTODONT, în OLIMP, de 21 de ETAJE, ca-n DUBAI

Replica API 22 iulie 2021 | 00:02 14798

Stațiunile din sudul litoralului au redevenit paradisul imobiliar al momentului. S-a construit într-o veselie continuă în ultimii ani, în aceste stațiuni, iar investitorii continuă să ridice unități locative. Una dintre stațiunile care pare să renască este și Olimp. Cel mai recent demers în sensul construirii unui bloc cu 21 de etaje, în municipiul Mangalia, localitatea Olimp, aparține Petrescu Properties Invest SRL, firmă deținută de afaceristul Dan Costin Petrescu, cunoscut pentru investițiile imobiliare din toată țara.

Mastodont de 21 de etaje în stațiunea Olimp

Orașul Mangalia, dar și stațiunile din jur par să fie într-un proces continuu de dezvoltare imobiliară și nu oricum, ci cu imobile gigant de 21 de etaje. De curând, Petrescu Properties Invest SRL, firmă deținută de Dan Costin Petrescu, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța (APM) proiectul ,,Construire imobil 2S+P+21E+terasă circulabilă, cu destinația de apartamente de vacanță, servicii comerciale și de recreere, piscină.”, propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, localitatea Olimp, numărul 10F+10D+10E. Titularul proiectului este societatea Petrescu Propertiers Invest SRL, cu sediul în municipiul București, bulevardul Dacia, numărul 29.

Stațiunile conduse de Cristian Radu au reînviat

Orașul condus de primarul Cristian Radu, dar și localitățile Saturn, Neptun și Olimp par să se îmbogățească cu câteva imobile. În acest sens, doar în luna mai, au fost emise nu mai puțin de trei acte de urbanism în vederea edificării acestor imobile.

Societatea Vogh Olimp SRL, reprezentantă prin Drăghicescu Andrei, a solicitat și obținut de la Primăria Mangalia autorizația de construire privind edificarea unui imobil cu spații pentru locuințe de vacanță, alimentație publică, servicii și comerț Sp+P+11+12E. Tot în stațiunea Olimp, doar că de această dată, pe strada Trandafirilor, societatea New Style Arhitecture SRL prin Stoica Silviu, ar dori să edifice un imobil de 12 etaje.

Lake Street Residence SRL prin Deacu Mihai și SC Const Media Services SRL au început demersurile pentru întocmirea documentației tehnice pentru proiectul ,,Construire ansamblu apartament de vacanță S+D+12E Duplex + terasă circulabilă, cu spații comerciale la parter”. Imobilul ar urma să fie ridicat pe Strada Greenport, numărul 23 din stațiunea Saturn.

Date despre societatea Petrescu Propertiers Invest SRL

Societatea Petrescu Propertiers Invest SRL a fost înființată în anul 2004 și are sediul în municipiul București, bulevardul Dacia, numărul 29. Conform ultimului bilanț financiar (2020), societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 601.010 de lei, un profit net de 171.995 lei, datorii de 3.454.957 lei și un singur angajat. Societatea este administrată de Dan Costin Petrescu, un afacerist bucureștean, devenit cunoscut pentru investițiile din toată țara: București, Oradea, Constanța.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe bune nu sunt strazile amintite ???? ia-o pe jos la pas si in saturn si in olimp si le vei gasi .........cred ca ori esti turist ori habar nu ai statiunile
1
0
Dfggj ghj hmm jggjjk
1
3
investitie de cacao ptr fraieri.
2
2
Pe plajele din sud nu exista strazile din articol. deci nu din sau pe nisip. Hateri ordinari asta sunteti
1
0
ultra stire..doar un mic amanunt uitat, se va face din nisip...pe malul marii
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369