REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un italian stabilit în Nisipari şi-a băgat hoţii în casă şi a mâncat şi bătaie

Un italian stabilit în Nisipari şi-a băgat hoţii în casă şi a mâncat şi bătaie

Replica API 7 ianuarie 2012 | 00:00 608

Vecinii spun că femeile sunt de vină!

Vecinii spun că femeile sunt de vină!

Un italian care şi-a stabilit domiciliul în judeţul Constanţa, în satul Nisipari, comuna Castelu, a fost jefuit de doi indivizi care au intrat peste el în casă. L-au pocnit şi apoi i-au luat din imobil ce avea mai de preţ: un telefon, un laptop, dar şi o sumă modică de bani.

Incidentul a avut loc joi, însă abia ieri a fost reclamat la Poliţie, de către fiul italianului, venit în vizită. În cursul cercetărilor abia demarate, a reieşit şi cum s-ar fi gândit hoţii să intre peste italian: italianul avea obiceiul să aducă în casă prostituate de pe variantă, care ar fi anunţat, la rândul lor, alte persoane cu privire la situaţia bărbatului. Cel puţin aşa povestesc unii dintre vecini, care s-au şi grăbit să ofere "pista" spre cercetare. Nu acelaşi lucru îl spun şi poliţiştii din Medgidia, care susţin că italianul ar fi fost "călcat" de doi bărbaţi care îi căutau fiul vitreg. Cum italianul a spus că nu l-a văzut de mult, cei doi l-au lovit şi i-au luat bunurile mai-sus menţionate. "Italianul, Miduri Pietro, de 61 de ani, din Sicilia, a cumpărat cu concubina sa, o româncă, un teren în Nisipari. Locuieşte singur, casa e în construcţie, o construieşte el cu banii pe care concubina îi trimite din Italia. Nu discută decât cu o singură familie din sat, care ştie italiana. În rest, joi seara, când i-au bătut agresorii la uşă, el, de bună credinţă, a deschis şi i-a lăsat să intre în casă. Apoi, cei doi, pe care i-a descris ca fiind unul înalt şi slab, iar altul mai scund şi mai îndesat, l-au întrebat de fiul vitreg. Le-a spus că nu ştie, că nu l-a văzut de mult, l-au lovit şi i-au luat bunurile şi banii. Asta este ce ne-a povestit el. Noi nu ştim nimic despre femei pe care le-ar aduce acasă, nici nu credem o astfel de variantă", au spus poliţiştii aflaţi vineri în Nisipari, pentru cercetări.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218