REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
36.4° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Un jandarm bucureștean, aflat în timpul liber, i-a salvat viața unui pieton mort de beat, accidentat în zona Bellagio

Un jandarm bucureștean, aflat în timpul liber, i-a salvat viața unui pieton mort de beat, accidentat în zona Bellagio

A.F. 5 iunie 2023 | 00:00 2174

Un jandarm bucureștean a ajutat, în Mamaia, un om să rămână în viață. Aflat la plimbare alături de prieteni în timpul liber acesta a observat o mașină oprită pe mijlocul bulevardului și o persoană întinsă pe carosabil. A oprit imediat mașina și a mers să vadă despre ce este vorba.

Un jandarm bucurestean, aflat in timpul liber, i-a salvat viata unui pieton mort de beat, accidentat in zona Bellagio

Cătălin, alături de prietena lui și un alt coleg, se plimba cu mașina prin stațiunea Mamaia. La un moment dat, a observat o mașină oprită pe mijlocul bulevardului și o persoană întinsă pe carosabil. A oprit imediat mașina și a mers să vadă despre ce este vorba.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, aflat în stare vădită de ebrietate, fusese accidentat de o mașină, după ce a încercat să traverseze bulevardul fără să se asigure.

Bărbatul era conștient, însă sângera puternic în zona capului. Cătălin a sunat imediat la 112 pentru a cere sprijin.

Victima era agitată, a încercat de multe ori să se ridice, spunând că vrea să plece acasă. Cătălin a reușit să îl calmeze pe bărbat, întrucât indicațiile operatorului 112 au fost ca victima să nu fie mișcată pentru a nu i se agrava starea de sănătate. 

Un jandarm bucurestean, aflat in timpul liber, i-a salvat viata unui pieton mort de beat, accidentat in zona Bellagio

Până la sosirea echipajului medical, Cătălin a vorbit în permanență cu victima pentru a o menține în stare de conștiență.

Atunci când a ajuns echipajul medical, Cătălin a acordat sprijin pentru a transporta victima la ambulanță.

Bărbatul a fost stabilizat și transportat la spital.

Plutonier Sava Cătălin este cadru militar încă din anul 2018. Este jandarm bucureștean, dar a ajutat, în Constanța, un om să rămână în viață. 

Plimbarea lui la malul mării s-a transformat într-o misiune cu totul specială. Cătălin a dovedit că profesia pe care a ales-o nu se încheie niciodată, indiferent dacă porți sau nu uniforma și indiferent de locul în care te afli. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multumesc domnule politist. Un exemplu demn de urmat de noi toti.Un act de umanitate fata de cei din jurul nostru care au nevoie de ajutorul nostru. Spiritul civic,iubirea de aproapele sau.In societatea in care traim azi, acest gest de omenie il intalnim din ce in ce mai rar sau deloc.Unii au uitat sa fie oameni... o fac azi doar pentru bani,spaga,averi.
2
0
Bravo. Simt civic!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510