REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un magazin care vindea produse INTERZISE în zona în care se află elevi, sancţionat de OPC

Un magazin care vindea produse INTERZISE în zona în care se află elevi, sancţionat de OPC

Replica API 22 mai 2018 | 23:09 439

Comisarii de la Protecția Consumatorului au continuat maratonul controalelor și la un chioșc aflat în incinta Liceului Energetic din Constanța, transformat în magazin stradal. Nu s-a ținut cont de zona de protecție a copiilor, a căror alimentație pe o rază prevăzută de lege nu poate cuprinde dulciuri, băuturi cu zahăr, iar sandwichurile nu pot sta la temperatura camerei. Conducerea magazinului a fost invitată la sediul CJPC Constanța pentru a stabili sancțiunile.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
OPC Constanta incalca legea refuzand sa raspunda la o cerere pe 544, sunt santajati de Horia?
0
0
La eforie Sud la Carmen Sylva curvele alea obosite de langa terenuo de sport inca au nagazin...si peste drum de liceu alta hazna sj fosta hazna a mosilor aia jegosi cu dihoarea aia de profesoara fiica lor de sta lipita de scoala...sa le luam creieru'n pula
1
0
si la scola 30 cand merge OPC-UL ?
1
1
Sa mi bag si eu pula. Nu stiu despre ce vb...dar imi bag pula. Hai sictir.
2
0
foarte bine s-a procedat, sa se dea sanctiuni maxime si sa fie inchise odata aceste bombe
3
2
Sa-mi bag pula-n Mocanu
2
1
sami bag pulan mata de unde mai iau snitel pe datorie
2
2
Firati ai drec de sampisti corditi
1
0
Nu mai auzisem de mult in ziarul vostru de kkt de cavalerul dreptatii, Horia si cum draq il mai cheama.Cand isi reguleaza nevasta nu va cheama in timp util,dragi ,,ziaristi",sa fiti primii care aflati?
1
5
Si in liceul Energetic "Axiopolis", Cernavoda se incalca legea, tot asa. Dar spagarii de la opc nu fac nimic, chiar si cu plangeri scrise la ei, argumentate cu articole din lege. Si apropo de aceste spatii din licee, scoli. NU SE FAC LICITATII PENTRU ELE! Sunt licitatii aranjate si nu se sesizeaza nimeni. Cel putin asa este la Cernavoda.Adica se incalca toate legile posibile. Legea concurentei, normele sanitare, legea penala....
4
2
incuie usile in pauza ca nu care cumva sa iasa vreun elev din scoala pe motiv de siguranta...sanki. Motivul e sa cumpere toti de la magazinul scolii unde o sticla de apa salcie e 5 lei, iar de mancat gasesti numai mizerii.
5
0
nu am nimic cu controalele,marfuri expirate,droguri si alte cacaturi.dar acum serios..ce mama dracului bautura fara zahar si dulciuri!pe bune? in incinte ce se vinde? apa plata recilata din toaleta si sandwich cu salam expirat dar tinut la rece!? mai bine ati controla dracu in wc urile din scoli sa vedeti ce ierburi se fumeaza si lasati oamenii in pace! o ardeti pe genu ca va pasa de tineret cand de fapt durerea mare e ca face omu profit mai mare ca voi! mie scarba de legile curului si mai ales de androizi ca voi care executati comenzile mai ceva ca sclavii de pe vremea inchizitiei!!
9
0
bine si ce ar putea vinde aceste chioscuri,fara zahar,fara fainoase,fara lipide,numai kaka
11
0
Mergeti si la magazinul din interiorul scolii 39!! Sa vedeti ce mizerii pt copii se vand! Pstiseria de afara e ok, dar mag din interior e jaleee!!!
8
1
Ce va tot mirati? Voi aveti impresia ca la alte magazine DIN INCINTA LICEELOR, se gasesc alimente sanatoase? Ia sa verificati TOATE LICEELE SI scolile sa va faceti rost de bani la buget. Toti inchid ochii si legea e facuta pentru fraieri.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102