REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un magistrat constănţean ar urma să se înscrie în cursa pentru şefia DNA

Un magistrat constănţean ar urma să se înscrie în cursa pentru şefia DNA

Replica API 23 iulie 2018 | 17:00 324

Surse:

Surse:

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, duminică, pentru Agerpres, că nu a fost depus încă niciun dosar în selecţia candidaturilor pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. "Cel mai probabil mâine (luni – n.r.) vom înregistra mai multe candidaturi", a precizat Toader.

Selecţia pentru propunerea în funcţia vacantă de procuror-şef al DNA se va desfăşura în perioada 9 - 30 iulie 2018, potrivit anunţului postat pe site-ul Ministerului Justiţiei.

Conform sursei citate, procurorii pot depune cereri de înscriere pentru funcţia de conducere vacantă până la data de 23 iulie.

Surse judiciare citate de Antena 3 vorbesc despre faptul că Elena Grecu, fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, se va înscrie luni, 23 iulie, pentru șefia DNA. Aceasta lucrează de trei ani în cadrul structurii centrale a DNA. Este primul nume care apare pe lista celor înscriși pentru funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte de acord, cei de la replica o sug.
1
0
Va salut , merita din plin sa castige cursa pentru sefia DNA , este un PROFESIONIST DESAVARSIT format in spiritul si litera legii, un model pentru generatiile mai tinere din magistratura si nu numai !!!!D-na Procuror Genaral , va urez sanatate si SUCCES la examenul pentru ocuparea acestui post !!!!
2
3
Va recomand forurilor superiosre pentru selectionare d-nei Prc Grecu Elena o verificare mai transparenta si cam din ce filiera e recomandata cred ca la mapa profesionala se vor gasi lucrurile bune facute in spiritul legi si al juramantului care la depus la investigatie.Smecheri aste ne fac prosti pe fata se aleg ei pe ei se apara ei pe ei si cetateanul de rand e Kaka de maca.
4
2
Doamna a fost procurorul sef al Constantei cativa ani dupa care,acum este sef resurse umane DNA Bucuresti....este foarte calificata! Succes,Elena!
3
5
Seminte avem, pe plaja, la mare... Cine va recomanda duduie? Ce calitati si ce perfomante aveti?... Noi nu ne jucam cu coruptia... Uite, daca nu esti buna la Bucuresti mai este un post liber la Dolhasca...
7
1
..tantica Leana...
4
1
Vedeti va de treaba voastra ca ati vrea voi sa calcati pe urmele ei, dar nu va duce capul.
2
10
O RECOMAND. constanta este un oras fara coruptie
16
1
Cine va recomanda pt. aceasta functie? Ce dosare mari de coruptie ati rezolvat? Ce i-ati facut sefului pt. a deveni un sef mai mic? Planuri de viitor si relatiile cu Mafia politica?
18
1
Mai are putin si nutica ne da un cap in gura. Cum poti sa te prezinti publicului cu asemenea poza ?
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614