REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un medic a murit după ce s-a vaccinat: Pfizer a început o anchetă

Un medic a murit după ce s-a vaccinat: Pfizer a început o anchetă

Replica API 13 ianuarie 2021 | 00:00 2764

Un medic american din Miami a murit la două săptămâni după ce a fost vaccinat anti-COVID-19. Autorităţile medicale din Florida au deschis o anchetă, iar cei de la Pfizer fac şi ei o investigaţie şi informează că „nu cred că este vreo legătură directă” între vaccin şi cauza morţii, relatează postul de televiziune NBC, citat de stiripesurse.ro.

Gregory Michael

Heidi Neckelmann, soţia doctorului Gregory Michael (foto), care a murit pe 3 ianuarie, a declarat pentru NBC Miami că soţul său a început să aibă simptome ciudate la câteva zile după ce a primit prima doză a vaccinului, inclusiv mai multe pete mici pe mâini şi picioare.

Doctorul Gregory Michael, care lucra la Centru Medical Mount Sinai din Miami de 10 ani, a fost adus la Urgenţe cu diagnosticul de purpură trombocitopenică idiopatică cronică, o afecţiune rară caracterizată prin scăderea numărului de trombocite sau plachete sanguine sub 100.000/mmc, cifră considerată actualmente limita inferioară normală. Iar pe 3 ianuarie a făcut o hemoragie ce i-a fost fatală.

Deşi deocamdată nu există vreo dovadă medicală sau ştiinţifică că decesul doctorului Michael a fost cauzat de vaccin, Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din Statele Unite a deschis o investigaţie asupra decesului din cauza intervalului scurt dintre administrarea vaccinului şi moartea medicului.

Oficiali din cadrul Pfizer au declarat pentru NBC Miami că au aflat de investigaţia deschisă în acest caz şi că „avem şi noi o investigaţie în curs, dar nu credem în acest moment că este vreo legătură directă cu vaccinul. Până acum, milioane de oameni au fost vaccinaţi şi monitorizăm cu atenţia toate reacţiile adverse ale celor cărora li se administrează vaccinul”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alcoolicii si drogatii au voie sa faca vaccinul ?
3
0
Se mai intampla si de astea!
2
1
Sa asteptam rezultatul autopsiei, sa nu mai fim noi prezicatori!
10
4
i a prescris vaccinul daca companiile producatoare au imunitate.
6
1
Incepe dansul doamnei cu coasa...Sa vedeti mortaciuni dupa vaccin.
9
5
de el. A mers pe incredere. Hohanis... good luck! Ha Haa Haaaa Haaaaaaaaa
6
4
acest vaccin covid nu este ca acel vaccin clasic care e cunoscut de toata lumea ,el are anumite chestii de genetica
8
2
Se stie de mult ca vaccinurile au aluminiu si mercur, era de asteptat.
6
9
cati oameni mor din cauza masinilor?prostalailor..
9
8
Este o chestiune de timp pana cand vor incepe sa moara si la noi oameni din cauza otravurilor din vaccin. Ma intreb ce se va intampla cand un vaccinat se va simti rau si va merge la urgenta, oare vor interveni rapid medicii si il vor salva sau va muri pe la usile lor???
9
6
Saracu Iohanis a anuntat ca se vaccineaza vineri. Poate aude stirea si renunta..
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218