REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un medic constănțean, ales președinte al Societății Române de Nefrologie

Un medic constănțean, ales președinte al Societății Române de Nefrologie

Replica API 23 octombrie 2017 | 23:31 1581

Congresul Național de Nefrologie, cea mai importantă manifestare științifică medicală a Societății Române de Nefrologie, a fost organizat, în perioada 19 – 21 octombrie, la București. Pe lângă noutățile din domeniul nefrologiei, prezentate de lectori de renume internațional, congresul a prilejuit și predarea ștafetei președinției Societății Române de Nefrologie.

Astfel, noul președinte al societății este dr. Liliana Tuță, medic primar constănțean, medic șef Secția de Nefrologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Alegerile pentru această funcție se desfășoară, conform procedurilor SRN, cu doi ani înainte de numire, astfel că dr. Liliana Tuță a fost aleasă, prin votul Adunării Generale a Societății Române de Nefrologie, la Congresul de Nefrologie de la Iași, din 2015, iar la congresul din acest an și-a început mandatul.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sa va sarute sufletul doamna doctor! Om minunat si integru! Totul prin jertfa si aplecare asupra aproapelui. Omul ajuta omul! Pacient vechi spune asta, sectia nefrologie e a doua casa a mea. Multa putere de munca va doresc! Constanta are sanse mari sa-si imbunatateasca tratamentele nefrologice!
1
1
O mare doamna a medicinii si a mediului academic! Nu pot sa exprim recunostinta pe care i-o port. Vechi pacient al domniei sale, spun ca e un medic si totodata un om minunat. Nu am nici cea mai mica frustrare in relatia pacient vs medic. Mi-a prelungit viata, am simtit-o intotdeauna ca pe un inger pazitor, omul care ma poate ajuta.
1
1
Cel fara de pacat dintre voi sa arunce cel dintai piatra asupra ei, Evanghelie Sf.Ioan, Cap. 8. Ce frumos... Un suflet mare care se lupta si pentru ultima speranta pentru apropele sau. Acesta este doamne doctor.
2
1
Felicitari, ma bucur mult pentru tine, totdeauna am fost convinsa ca vei reusi.
2
1
Nu stiu cum ati fost voi tratati si daca vi s au pus corect diagnosticul. Eu unul inca o data va spun, daca nu ajungeam la Buc era rau de mine. Au ras medicii de acolo de diagnosticul pus de dna dr. Asa ca mai verificati.
0
0
Cariera incununata de succes! Felicitari doamnei doctor! Fire puternica si onesta, a ajutat multi oameni. Numai cuvinte de lauda si pretuire am pentru domnia sa. Pacat ca exista oameni care vor arunca mereu cu noroi in cei mai inalti sufleteste si profesional decat ei. Oameni frustrati si invidiosi. Oameni mici. Sa ne bucuram ca un medic constantean se bucura de o asa mare distinctie! Felicitari si putere de munca, doamna doctor!
3
1
...citesc si nu mi vine sa cred... daca esti un medic responsabil, cu daruire, care ajuti si bolnavii cu medicamente cumparate de tine...daca vrei ca sectia sa fie curata... si ai pretentia ca totul s adecurga normal..atunci se da cu piatra... ma intreb cati dintre cei ce dati cu piatra o cunoasteti cu adevarat pe doamna doctor Tuta...cati dintre dumneavoastra cei ce ati luat tolba cu sageti otravite si aruncati ati avut ocazia macar o data sa fiti pacientii domnei profesor Tuta... pentru a fi numit intr-o asemenea functie..pilele nu-si au locul... este o organizatie juridica!!!
3
1
Un OM extraordinar si un medic excelent. Felicitari!
5
3
Mda...o descreierata la care am avut ocazia minunata sa ajung in timp ce eram in spital imediat dupa ce am nascut in luna februarie. Dadea de toti peretii cu toata lumea. Cand am intrat si eu...ea avea aceeasi atitudine,dar am pus-o la punct imediat. Si-a schimbat atitudinea ce-i drept...dar pentru mine e egala cu zero. Poate citeste si dumneaei comentariile...
4
2
Acesta d-na Doctor vorbeste urat cu pacientii .atitudinea domniei Sale lasa de dorit
5
3
vorbeste urat cu personalul si pacientii, o oportunista
6
2
O mare nulitate. Traiasca pilele. Aceasta dna doctor pune diagnostice total gresite. Daca ma lasam pe mana ei si nu mergeam la Bucuresti starea sanatatii mele era grava. Nu mai spun de atitudinea domniei sale. Nu este demna de aceasta functie. Rusine celor care au ales-o.
9
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614