REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un MEDIC de la Spitalul din Mangalia, ACUZAT că a făcut EXPERIMENTE pe un nou-născut

Un MEDIC de la Spitalul din Mangalia, ACUZAT că a făcut EXPERIMENTE pe un nou-născut

Replica API 21 noiembrie 2020 | 00:14 22894

O femeie reclamă că medicul Florin Ovezea, neonatolog la Spitalul din Mangalia, a făcut experimente pe copilul ei, făcându-i diverse tratamente cu toate că starea acestuia se înrăutățea. Copilul s-a născut cu sindromul Down, iar mama acestuia îi reproșează medicului că nu l-a trimis mai repede la Spitalul din Constanța, pentru a i se face transfuzii de sânge.

Ce reclamă mama copilului

Iată toate nemulțumirile mamei: ”Ma numesc A.P. și sunt mama unui copil cu probleme născut la Spitalul Mangalia. Il reclam pe doctorul de la nou-născuți, medicul Ovezea Florin pentru că a facut experimente pe copilul meu. I-a făcut tot felul de tratamente și nu l-a trimis la Spitalul Constanța, deși copilul meu era din ce în ce mai grav și analizele arătau că starea lui de sănătate se înrăutățeste. Acest doctor așa face cu toți copiii, am mai vorbit și cu alte mămici. Le inventeaza tot felul de boli, le face analize aiurea, ca să le găseasca ceva și apoi le face tratament pentru boli inventate de el. Face asta ca să învețe meserie pe copiii noștri. Când merge în urgențe la pediatrie și este de serviciu le întreabă pe asistente ce tratament să dea și nici nu pune mâna pe copii să îi consulte.”

Cum se apără medicul

Contactat de către cotidianul Replica de Constanța, medicul Florin Ovezea a declarat:

”Știu de situația doamnei și a copilului dumneaei. Copilul s-a născut cu sindromul Down și pentru că la Spitalul din Mangalia nu putea fi tratat cum se cuvine acesta a fost trimis la Spitalul din Constanța. Însă, în primele zile, din cauza că acesta era anemic, i s-a luat sânge în fiecare zi tocmai pentru a descoperi de unde această anemie. Nu a fost făcut nici un fel de experiment pe copil, ci pur și simplu i s-au făcut analize pentru a se detecta cauzele acelei anemii și slăbiciuni. Apoi copilul a fost trimis tot la noi pentru schema de tratament pentru problemele cardiace. Eu chiar am umblat și în afara programului pentru schema de tratament și m-am ocupat în mod special de acest copil. De când activez la Spitalul din Mangalia nu am avut nici o plângere în legătură cu activitatea mea.”

Ce spune directorul Spitalului din Mangalia

Alina Dan, directorul Spitalului din Mangalia, a ținut să își manifeste sprijinul pentru medicul Florin Ovezea care de-a lungul timpului s-a comportat exemplar, neavând nimic să îi reproșeze.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa este domnul doctor habar nu are pe ce lume trăiește, ne-a trimis la regina maria sa facem un control copilului nou născut din cauza faptului ca ar avea ceva la inima, bineînțeles am făcut controlul în valoare de 955lei și copilul nu avea nimic și nu suntem singurii în aceasta caz.
0
0
Nu mai luati dr in brate. Mie era sa imi moara baiatu de 3 ani cu hematom toata fruntea, cazuse de pe scara din pod de la 2metri. Nici macar o ecografie sau o reteta nu m-a dat. De transferat sau internat nici nu se pune vorba. Vb de acum 2 ani.
1
0
Mai nou tot ce vedeti la Antena 3 si in ziarele acestea care se mananca rahat credeti fiecare cuvant spus, ca de obicei ziarele si posturile TV care baga vrajeala vor sa faca oamenii de cacat. Da poate medicul respectiv cand consulta nu o facea bine, dar de la a consulta bine la a face experimente pe un copil e mare diferenta. Si in plus m-am uitat in comentarii, ce pot sa mai zic inafara ca unii spun ca de vina sunt femeile sau directoarea spitalului si folosesc un limbaj vai de capul lor ca nu pot sa scrie 2 cuvinte corecte ca si pe alea le gresesc. Nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu.
0
1
la puscarie cu tn
1
1
Vedeti ca sunt multe anununturi de angajari la ambulanta constanta, medici, asistenti, directori, pt cei interesati
3
1
Au fost medici neonatologi foarte buni..Dar acest medic ar trebui sa se reorienteze..profesional
5
5
Da si la constanta il faceau dintr-un copil handicaps unul nou si fara defected. Zi merci ca ai scapat de el
2
2
Nu i exclus. Sa se faca o ancheta interna. Daca nu. Sa ceara in instanta ancheta interna
4
5
Pai maimuta fara creier handicapat mult zis doar cine nu are copii pot gandi ca tine.. Educatia si bunul simt au ajuns cuvinte magice.
2
3
facerea de bine e futere de mama.
15
0
Unii se freaca pe banii nostri si fac copii cu handicap
9
6
Gigi, detinator de unic neuron si ala tocit nativ, esti un idiot! Asta iti este unicul moment de glorie din viata ta jalnica!
3
4
Din cate am mai observat, ziarul replica ia barfe de pe facebook si le transforma in stiri de ziar. Mama putea refuza recoltarea analizelor si putea cauta dumneaei un transfer catre un spital mai bun care sa poata trata avansat si problema cardiaca sau ce avea copilul. In rest, vorbim vorbe.
18
0
Mama , cati cretini!
8
3
prea terminati sunteti unii care scrieti aici, mai iesiti din casa
4
4
asa este! dar replica n a scris despre acest subiect, ca nu cumva sa supere aceasta breasla care se crede buricul pamantului...pentru ca ei invata...intre 2 partide de sex in spital. Daca s ar da cartile pe fata la spitalul judetean, ati ramane stana de piatra. e unul tache poreclit fut ce prind, nu iarta nimic de la studente la babe
8
16
Asta intre partidele de amor cu asistentele...
13
8
Constantene ce sanatate gratis visezi ma la un copil ? Orice tratament ai sa-i faci te trimite direct la farmacie, ca ei nu au ce sa iti dea compensat
7
6
Deacord cu antescriitorii! Fac copii ca asa trebuie! Noi le platim.pana la 18 ani,sanatatea gratis,scoala gratis,alocatii etc etc si ei la 18 pleaca din tara,chipurile la studii si nu mai revin! Nu e corect! Apoi stau lauzele 2 ani acasa tot pe banii nostri! Pe vremea lui Ceausescu se starea 3 luni. In America nu exista concediu de maternitate! Numai in statul Socialist Romania ,muncesc 4 milioane si stau 7 milioane la pomeni!
20
11
Toate lenesele fac copii pe banii nostri. 1 An la munca si doi sau 3 acasa am o colega in 7 ani a muncit unul si noi stam sa facem treaba in locul ei ca ea sta acasa sa si creasca progenitura nici nu s a frecat cu un barbat sanatos ca are copil cu probleme
13
28
toate handicpatele fata retarzi cu down,este o scara pe pictor tonitza poina de astia.viitori asistati pomanagii!alina ce dreq sa stie ea,e cordeza asa zisului primar politist,incult si bouar!
16
35
Cand o sa ajungeti pe mana lor, nu o sa le mai luati apararea
24
16
lasati medicul sa isi faca treaba nu va mai dati cu parerea asa e la noi cind isi face treaba se gaseste cineva sa o strice
30
18
Mame nebune, cu sindrom de "closca" care stiu sdr. Down mai bine decat neonatologii. Sa dea ea o metoda sa se faca analize fara a-i lua gaseasca cauza anemiei, vaca ce este. In plus, ea STIE !!! ca doctorul nu consulta copii si face experimente...
30
18
www.furto.ro
6
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614