REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un medic din cadrul Spitalului Județean Constanța a fost CONCEDIAT!

Un medic din cadrul Spitalului Județean Constanța a fost CONCEDIAT!

Replica API 25 februarie 2020 | 00:00 5041

Un medic primar din cadrul secției de Neurologie a Spitalului Județean Constanța a fost concediat. Este vorba despre Silvia Popi. Silvia Popi a fost, anterior concedierii, sancționată disciplinar de mai multe ori.

Drept dovadă, stau acțiunile în instanță deschise de medic, prin intermediul cărora a contestat deciziile de sancționare. Trei procese au fost înregistrate anul trecut, iar unul pe 6 ianuarie a.c. Contactată pentru un punct de vedere, aceasta a precizat că nu dorește, momentan, să vorbească despre acest litigiu, dorind să decurgă procesele în liniște. ”Nu vreau să fac declarații, momentan. Sunt multe de spus. Vreau să decurgă totul în liniște, apoi voi vorbi despre asta”, a spus Silvia Popi, pentru Replica. De altfel, nici reprezentanții spitalului nu au oferit detalii, invocând faptul că sunt informații cu caracter personal.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va dati cu parerea degeaba nu stiti adevarul il veti afla cand va fi pronuntat de Instanta vedeti- va de treaba si de viata voastra si de familiile voastre nu va convine,alegeti alt medic mai sunt inca 100 neurologi in oras va reveni la locul de munca,fiti pe pace sa vedem ce mai spuneti atunci
1
1
Foarte bine ....
2
4
medicii isi cheama pacientii la al sau privat cabinet, ea nu a ascultat ordinele sefilor care i au dat avertismente pana au dat o afara, in marea coruptie din acest spital nimeni nu trebuie sa se impotriveasca furturilor care se fac in fiecare secunda, cine arunca cu pietre e un prost, proasta
2
0
Pt @Cezara...de acord, insa in ciuda maririlor substantiale de salariu, actul medical nu s-a imbunatatit, bunele maniere ale medicilor nu si-au revenit, iar grija pentru pacienti este in continuare la coada intereselor acestora, in timp ce bunastarea financiara este pe rpimul loc. Si atunci ce am castigat?? SCJU Constanta este un incubator de incompetenta medicala si manageriala, este un epicentru de nesimtire medicala si un focar neintrerupt de musamalizari, acoperiri si jocuri politice.
3
2
Inainte de maririle de salariu 70 procente din absolventii de medicina de la Bucuresti plecau in alta tara sa munceasca. Acum, dupa marirea salariala, doar 20 procente fac asta. Deci? Rezultat pozitiv concret.
9
1
Bataie de joc mai mare ca la popi fata fe pacienti nu ati vazut si nu veti vedea niciodata. Mai e si excroaca...toti pacientii sunt chemati la cabinetul ei privat si jefuiti, pensionari amarati. Maaaaaaareeeeee nesimtita!
4
5
Oare ce munca prestezi tu care nu constientizezi ce inseamna meseria de medic?! Cati ani de scoala ai facut?!
17
1
cand taiati salariile uriase si nejustificate ale medicilor?oare dupa alegeri?se vede ca tot asa merge treaba, sa dovedit ca nu a fost o solutie buna si trebuie sa ne revenim la normal
27
41
De a lungul vietii toti trebuie sa ne corectam Sa evoluam Nu e nimeni zmeu
15
17
Este adevarat ce se spune despre ea dar e si un medic foarte bun!
23
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614