REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un milionar american a reușit să întinerească cu 5 ani

Un milionar american a reușit să întinerească cu 5 ani

Ana Maria LIPAN 27 ianuarie 2023 | 00:00 2468

Milionarul Bryan Johnson a reușit să ducă eforturile legate de menținerea condiției fizice la extrem. mai exact, acesta a investește anual peste 2 milioane de dolari în proceduri și tratamente de rejuvenare, reușind ca la 45 de ani inima lui să funcționeze ca la 37 de ani și să aibă capacitatea pulmonară a unui tânăr de 18 ani, notează observatornews.ro.

Un milionar american a reusit sa intinereasca cu 5 aniBryan Johnson

Johnson, în vârstă de 45 de ani, este un antreprenor care are la dispoziție peste 30 de medici și experți în sănătate care îi monitorizează fiecare funcție corporală. Echipa, condusă de medicul de medicină regenerativă Oliver Zolman, în vârstă de 29 de ani, s-a angajat să ajute la inversarea procesului de îmbătrânire în fiecare dintre organele lui Johnson.

Zolman și Johnson citesc extensiv literatura științifică despre îmbătrânire și longevitate și îl folosesc pe acesta drept cobai pentru cele mai promițătoare tratamente. Pentru ca programul să funcționeze a fost nevoie de o investiție de câteva milioane de dolari. În acest an, el este pe cale să cheltuiască cel puțin 2 milioane de dolari pe întinerirea corpului său.

Un program strict

Echipa dedicată întineririi lui Johnson are un program strict, la fel ca acesta. El respectă reguli stricte pentru dietă (1.977 de calorii vegane pe zi), un program de exerciții fizice (o oră pe zi, intensitate ridicată de trei ori pe săptămână) și de somn (la aceeași oră în fiecare noapte).

Pentru a obține rezultatele maxime,  Johnson își monitorizează constant semnele vitale. În fiecare lună, el trece, de asemenea, prin zeci de proceduri medicale, unele considerate extreme și dureroase, apoi măsoară rezultatele lor cu teste de sânge suplimentare, RMN-uri, ecografii și colonoscopii. Eforturile dau roade, iar milionarul pare a fi mai tânăr din punct de vedere medical.

"Ceea ce fac poate suna extrem, dar încerc să demonstrez că degradarea (n.r. corpului) nu este inevitabilă", explică Bryan Johnson.

Există unele semne evidente că Johnson este cel puțin mai sănătos decât majoritatea celor de 45 ani. Nivelul de grăsime din corp se află între 5% și 6%. Dar ceea ce s-a întâmplat în interiorul corpului său îi entuziasmează cel mai mult pe medicii săi. Ei spun că testele sale arată că și-a redus vârsta biologică totală cu cel puțin cinci ani. Rezultatele lor sugerează că are inima unei persoane de 37 ani, pielea uneia de 28 ani și capacitatea pulmonară și condiția fizică a unui copil de 18 ani. "Toți markerii pe care îi urmărim s-au îmbunătățit remarcabil", spune unul dintre medici.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...sigur nu e sanatos...
3
0
da o masina peste el ? N-a avut zile saracu...
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102