REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Un militar din Medgidia are nevoie de ajutor! Donați 10 lei pentru viață!

Un militar din Medgidia are nevoie de ajutor! Donați 10 lei pentru viață!

Replica API 24 februarie 2018 | 00:00 413

Un bărbat de 44 de ani, din Medgidia, are nevoie de sprijin pentru a putea lupta cu o boală grea. Apelul pe rețeaua de socializare Facebook a fost făcut de colegii și de rudele bărbatului. „Camaradul nostru, plt. maj. Șova Claudiu Mihai, încadrat la UM 01459 Medgidia, a fost diagnosticat cu boala oncologică evolutivă, cu invazie de bază de limbă, parotidă, musculatură cervicală și metastaze ganglionare latero-cervicale, fapt necesită un tratament costisitor (36.000 de lei), pe durata a trei luni. Părinții, prietenii și colegii la care a apelat nu pot susține în totalitate financiar, costul tratamentului pentru salvarea vieții camaradului nostru, de aceea vă adresăm rugămintea de a sprijini acest demers de întrajutorare. Orice sumă, cât de mică, poate hotărî în acest moment viața camaradului nostru! Donațiile se pot face în contul beneficiarului: Șova Claudiu Mihai, Cont: RO54BTRL01401201G15102XX deschis la Banca Transilvania, sucursala Medgidia”, este mesajul unui coleg.

„Poate că viața ne pune în situații diferite, de la extaz la agonie, de la fericire la tristețe, pentru a ne ajuta să o apreciem. Azi ne simțim puternici, mâine prea mici. Te trezești într-o dimineață zguduit de o veste, rămâi perplex și te simți neputincios. Apoi realizezi că nimic nu este imposibil. Vărul meu, Mihai, ne-a dovedit timp de zece ani ce înseamnă să lupți pentru viață. Diagnosticat cu o boală oncologică evolutivă, și-a luat destinul în mâini și a luptat pentru copilașii lui cu toate forțele. Iar azi m-a făcut să vă adresez o întrebare. Ce probleme poți rezolva într-o lună cu 10 lei? Mâncare nu, facturi nici atât, pâine pentru o lună, nu. Dar 3.600 de persoane pot, cu doar 10 lei, să ofere cel mai frumos cadou unui om minunat. Șansa de a continua lupta. Șansa de a nu întrerupe tratamentul.

27 februarie mi-aș dori să fie aniversarea perfectă! Cea în care îi vom putea asigura tratamentul pentru următoarele 3 luni.

#donati10leipentruviata

Titular cont Șova Claudiu Mihai, RO54BTRL01401201G15102XX,

BANCA TRANSILVANIA MEDGIDIA”, este un alt mesaj prin care se cere sprijinul oamenilor de bine.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DURIGO CRISTIAN mai este plontonier maj la 01459 sau are si mwistul pensie nesimtita pt ala otrava gasesc eu
0
0
Daca te inscrii in partidul de guvernamant nu -i lasa sufletelul pe cei de la centru sa pui mana pe fiare reci!
0
0
Aia care arata cu degetul sunt managerii si patronii. Tocmai am dat afara un inginer din asta care arata asa. Bai frate tot mai multa lume crede ca muncitorii sunt prosti si inginerii trebuie sa arate cu degetul. De asta sunt someri. Arata cu degetul , a mai trecut o zi si am burta goala. La munca futva n gat.
1
0
Daca ai trei facultati si muncesti cot la cot cu muncitorii inseamna ca esti destept?Inginerii arata cu degetul la fierari si dulgheri ce si cum sa faca!
1
1
Prostul asta de opa e asa de prost incat crede ca cei cu studii superioare nu se pot numi muncitori ... Se vede din comentariu cat e de bou. Eu am trei dar 2 luate pe naspa recunosc si muncesc pe schela cot la cot cu fierarii si dulgherii , anm facut 3 blocuri pana acum am proiectat totul. Puturosii cu studii e alta poveste.
4
1
@muncitoru?Daca ai doua facultati si esti muncitor inseamna ca esti prost tare,dar se deduce si din comentarii!
4
2
Am 2 facultati. Clientela politica m-a lasat fara serviciu in acele momente. Nu am vrut sa semnez niste documente prin care 23 de oameni si ar fi pierdut serviciul.Hai sictir.
5
1
Pt.muncitorul...esti lipsit de bun simt. ! De ce nu ai invatat sa ajungi si tu "mare" ? Atunci ai fi avut si tu o pensie nesimtita. Otrava pt sufletul tau !
4
3
O pensie militara nesimtita mai putin. Ei luau 5000 euro ordonanta la 45 de ani ieseau la pensie cu 2000 de lei cat 3 salarii ale noastre si isi mai bagau si masini la taxi si ne dadeau pe noi afara ca nu ne permiteam sa luam noi lasandu ne fara munca. Copii mei mancau apa cu paine in unele zile . Ai lor erau7 smecheri. Niste otrava avem.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218