REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Un ministru israelian îi mulţumeşte public Vioricăi Dăncilă: 'Ne-aţi încălzit inimile astăzi'

Un ministru israelian îi mulţumeşte public Vioricăi Dăncilă: 'Ne-aţi încălzit inimile astăzi'

Replica API 24 martie 2019 | 00:00 205

Ministrul israelian al Educaţiei, Naftali Bennett, liderul formaţiunii Noua Dreaptă, i-a mulţumit duminică premierului Viorica Dăncilă pentru decizia privind mutarea sediului Ambasadei României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, relatează site-ul IsraelNationalNews.com, potrivit Mediafax, conform stiripesurse.ro.

"Îi mulţumesc premierului Viorica Dăncilă din România! Ierusalimul este inima poporului evreu şi ne-aţi încălzit inimile astăzi!", a transmis Naftali Bennett prin Twitter.

"Întreaga lume trebuie să se alăture şi să recunoască oraşul Ierusalim ca fiind capitala Israelului!", a subliniat Naftali Bennett.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, duminică, aflată într-o vizită în SUA, că după finalizarea analizei ”și în deplin consens”, România își va muta Ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

În schimb, președintele Klaus Iohannis consideră că, prin declarațiile susținute astăzi referitoare la mutarea ambasadei la Ierusalim, premierul Viorica Dăncilă demonstrează, încă o dată, totala sa ignoranță în domeniul politicii externe și în ceea ce privește luarea unor decizii importante ale statului român.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@ jiji smardoiul de astia care instiga si se ascund in spatele tastaturii sunt satul .Vezi ca romanul este mai destept de cat vrei tu si la de-al de tine le da muie pana va reveniti mai astia care o ardeti cu LGBT trai in comun,desfiintarea proprietatii .Totusi iti dau dreptate mai avem si noi paduchi ii luam din barbile voaste dar sunt latei pubieni de la muia care v-o tragem pe unde va prindem .Azi te vad cu barba rasa ?Nu de alta dar abia am scapat de ei !
1
1
Sunt doi postaci psdisti, mai jos, care o au profesoara in ale prostiei pe veorica dancila von pooola... Doi pupincuristi, care se fac ca nu vad, tampeniile psdiste, dat fiind faptul ca le este frica de parnaie. Mai cacanari obositi, daca romanul ar fi un pic mai destept si cu mai mult sange in coaie, v-ar rupe cu bataia . Bulangii care va conduc, va dau si voua cateva firimituri si mai multa mooie, ca sa iesiti in fata. Cata bataie meritati, nu aveti saci in curte.. Mars.. Paduchiosilor..
3
2
daca erai cel cu lampa consideram ca ai facut o gluma-tar sa afirmi ca aceasta analfabeta, nulitate absoluta-cel mai bun prim ministru- de rasul curcilor-asta este tara in care niste nenorociti nemernici, hoti, puscariasi, borfasi, escroci, criminali, interlopi, ne-au pus gand rau- ne vor juca la ruleta ruseasca
7
1
Bravo ei ...cel mai tare prim ministru !...binenteles ca urmeaza plavanu cu declaratii electorale
5
10
@20 38 deja vine Smurdul sa te ia ,ai facut AVC in timp ce mancai cacwt pe aici ,vezi ca ti-a cazut falca si ti s-a strambat gura de ura bai jegule !Boule, te oftici ca Dancila este tare .Bai papagal naparlit PM al Romaniei este in top printre cele12 femei puternice din lume ,pe cand plavanul Cotroceni este o bhasina rasuflata !Si aveti de ce sa va ofticati loserilor!
5
11
nu-i proasta viorica ,nume de tarancuta proasta vrea sa o dea la pace cu jidanii americani ca sa castige la prezidentiabile psd ,poate scapa de kovesy sa dea liber la furat fonduri europene
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369