REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

UN MINOR a ÎNJUNGHIAT un om după ce s-a drogat! Ancheta a ajuns la final

UN MINOR a ÎNJUNGHIAT un om după ce s-a drogat! Ancheta a ajuns la final

Replica API 3 aprilie 2018 | 00:00 422

Oamenii legii din Constanța au finalizat cercetările în cazul minorului care a înjunghiat un om după ce ar fi consumat etnobotanice. Astfel, la data de 30.03.2018, dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanța, Bogdan Gabriel Matac fiind trimis în judecată pentru tentativă de omor. Urmează a se stabili primul termen în proces.

Amintim că totul s-a petrecut vineri, 16 martie, când Bogdan Gabriel Matac a devenit recalcitrant în plină stradă, la Corbu. A scos un cuțit și s-a îndreptat către o femeie, pe care a amenințat-o, încercând astfel s-o determine să meargă cu el. Ea s-a speriat și a luat-o la fugă, intrând în curtea unui imobil din apropiere. Tânărul s-a ținut după ea.

Un bărbat a ieșit din casă și a încercat să aplaneze conflictul, luându-se de minor. Însă, când s-a întors cu spatele, Bogdan i-a aplicat lovituri de cuțit în zona umărului. La fața locului au ajuns cadrele medicale și polițiștii. Bogdan Gabriel Matac a fost reținut și apoi propus spre arestare. Potrivit informațiilor noastre, este consumator de etnobotanice, iar ”episodul” s-ar fi produs pe fondul consumului acestor substanțe.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vinde si cocaina anfetamina in mangalia fratele lui Moxu Cristian vinde cocaina in oras
0
0
daca a injunghiat un om acum, oare peste 10 ani ce va face?
0
0
Florin buruiana
0
0
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218