REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un minor din dosarul "Orgiei sexuale cu liceeni" rupe tăcerea: povesteşte cum a fost în arest şi cum fumează la liceu

Un minor din dosarul "Orgiei sexuale cu liceeni" rupe tăcerea: povesteşte cum a fost în arest şi cum fumează la liceu

Replica API 27 mai 2014 | 00:00 156

"Fazele cu scăpat săpunul sunt ultimele legende"

"Fazele cu scăpat săpunul sunt ultimele legende"

Mai mulţi liceeni au vrut să facă pe grozavii la mijlocul lunii decembrie 2013, fiind protagoniştii unei orgii sexuale. În prim plan a fost chiar o colegă de-a lor, pe care ar fi violat-o, în timp ce aceasta era sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost arestaţi, după care arestaţi la domiciliu şi, încet - încet, au început să-şi reia cursurile, schimbând unităţile de învăţământ, aşa cum era de aşteptat. Numai că unul dintre ei continuă să-şi spună of-ul pe internet, relatând cum a fost în arest şi cât de bine este la noul liceu, respectiv Gaudeamus, acolo unde, după cum susţine el, fumează chiar în sala de curs, postând şi o fotografie care să întărească afirmaţiile.

Minorul care apare în filmuleţul ce redă actul sexual, postat ulterior pe internet, respectiv Dan Cristian I., vine cu noi informaţii, pe care le aşterne pe pagina lui de internet. Acesta este acum elevul Liceului Gaudeamus, după ce s-a transferat de la Liceul Internaţional de Informatică. Nu pare să fie dezamăgit, din contră, este tare fericit de noile condiţii, menţionând că poate fuma în clasă, de faţă cu profesorii. "E cel mai de c..at liceu (Internaţional de Informatică - n.r.), e 3.000 de euro pe an şi tot au tupeu să îţi mai pună 4, absenţe imediat şi nu te lasă să pleci din curtea liceului deloc. Acum sunt la Gaudeamus, cu 400 de euro pe an şi fumez în clasă. Respect, Gaudeamus", scrie minorul pe internet, lăudându-se că acum are note bune şi mediile încheiate, postând şi o fotografie în timp ce fuma în sala de curs. Şi întrebările curioşilor tot curg, pe când băiatul răspunde fără reţinere. Spre exemplu, acesta a relatat cel mai penibil moment din timpul arestului: "Când eram închis şi nu aveam ţigări şi am cerut la gardian scrumiera ca sa îmi fac o penală din foaie de ziar cu tutun din chiştoace...", spune el. Recunoaşte că este o perioadă urâtă din viaţa lui, că nu a fost cuminte şi că va sta toată vara în casă, fiind arestat la domiciliu. "Am fost încarcerat în penitenciar pe 13 ianuarie, m-am eliberat din penitenciar pe 14 februarie şi de atunci până în prezent sunt arestat la domiciliu. Mai stau aşa până în toamnă cel puţin, nu ştiu", relatează Dan, amintindu-şi totuşi şi de un moment frumos: "Când eram arestat la un proces şi stăteam în boxa inculpaţilor cu cătuşele la mâini, cu ceilalţi băieţi, şi când intra/ ieşea pe uşa camerei de judecată un avocat am văzut nişte prietene cu o foaie A2 pe care scria: vă iubi . Nu pot să descriu senzaţia...".

Stăteam cu frică atunci când ne aducea un "coleg" nou pentru că nu ştii la ce-l duce capul...

În continuare, minorul a povestit cum a fost în perioada de arest, menţionând că a mai făcut şi... caterincă şi a jucat monopoly. "Băi, chiar îmi e greu să vorbesc despre asta, sincer. Ce pot să spun... Imaginează-ţi că stai într-o camera de 8 metri pătraţi cu 8 paturi, un geam cu 3 rânduri de gratii prin care nu vezi mai nimic, o cabină de duş, o uşă de metal, o uşă cu gratii şi un televizor cu 3 canale, 23 de ore pe zi (o oră ieşeam la aer, adică tot o celulă, doar că avea gratii în loc de tavan şi se vedea cerul). Mereu venea câte un coleg de cameră nou, nu ştii ce îi duce capul, stai cu frică în permanenţă pentru că 99% din deţinuţi sunt ţigani malaci intraţi pentru furt sau tâlhărie. Sincer, am avut noroc pentru că am fost cu ceilalţi 4 băieţi şi încă 3 băieţi ok dintre care unul bulangiu care făcea masaj la picioare o oră pe o ţigară, nu au căutat scandal, a fost ok, până la urmă eram 5 băieţi, unul pentru celălalt, nu aveam ce să păţim. De două ori pe săptămână aveam vorbitor, adică mergeam la 2 telefoane cu un geam care le desparte şi vorbeam cu mama, tata. Atunci era cel mai frumos. Nu e aşa greu doar că trebuie să ştii cum să vorbeşti, să nu te umfli la alţii pe acolo. Fazele cu scăpat săpunul sunt ultimele legende, nu e nimc adevărat, nu se întâmplă bătăi, violuri, nimic. Fiecare îşi vede de pedeapsa lui. Sincer, nu prea am ce să povestesc pentru că nu am făcut absolut nimic special, 32 de zile la rând au fost aşa: somn, mâncat, fumat, caterincă, monopoly , baie... atât. În orice caz, nu doresc nimănui să treacă prin locuri de genul!!", a spus Dan I. Menţionăm că în dosar sunt acuzaţi: Cristian Floris G., Dan Cristian I., zis Binki (cel care şi apare în filmuleţul ce redă actul sexual - n.r.), Severius Alexandru V., Sever Tekin A., Flavius Evelin Vasile S. şi Răzvan Claudiu Sîrbu, care are 23 de ani şi care este acuzat de şantaj şi favorizarea infractorului. Reamintim că spectacolul sexual a avut loc în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2013, la victimă acasă, după o petrecere organizată într-un pub din Constanţa, respectiv Inter. Au plecat de acolo, au mers acasă la un băiat şi apoi la fată acasă, la insistenţele ei, după cum au specificat acuzaţii. Aici au întreţinut relaţii sexuale cu ea, au filmat şi clipurile video au ajuns pe internet. Mama fetei ar fi dat peste imagini şi a depus plângere la Poliţie. Cei cinci, dar şi al şaselea, se consideră nevinovaţi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367