REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un MINOR din Mangalia, PRINS la volanul unei mașini cu numere de Bulgaria, dar fără drept de circulație!

Un MINOR din Mangalia, PRINS la volanul unei mașini cu numere de Bulgaria, dar fără drept de circulație!

Replica API 21 noiembrie 2018 | 00:45 329

Un minor din Mangalia a fost depistat la volanul unui autoturism care nu avea drept de circulație în România. Vehiculul fusese înmatriculat în Bulgaria, însă, cum nu-și plătise RCA-ul, acesta fusese scos din circulație.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia, la data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 18:40, au depistat un tânăr, în vârstă de 17 ani, care a condus un autoturism pe DJ 392, vehicul ce nu avea drept de circulație în România. Totodată, așa cum bine se înțelege, șoferul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Este vorba despre faptul că, începând cu data de 18 aprilie 2016, Casa de Asigurări din Republica Bulgaria prevede scoaterea din circulație a autoturismelor care nu dețin o asigurare de tip RCA. Așa s-a întâmplat și în cazul de față, astfel că respectivul autovehicul nu avea drept de circulație. Prin urmare, pe lângă faptul că s-a ales cu dosar penal pentru că nu are permis de conducere, tânărului în vârstă de 17 ani i s-a mai reținut o infracțiune. Potrivit Art. 334 din Noul Cod Penal, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase sau a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moarte sri!
3
0
Un haos total in oras.Se parcheaza ca un bou peste tot.Iar ca pieton trebuie sa fugi pe trecere ca de nu te si clacsoneaza unul suparat ca ii incurci circulatia.
3
1
Solutie are si Primarul daca vrea! Ca-n constanta sa se ridice tigaile parcate aiurea! Sa vezi dupa aia ce joging fac toti cotetarii !
3
1
In Mangalia se parcheaza, langa trecerile de pietoni si pe ele, in zona pietelor pe unde se apuca dar nu in parcarile de langa, zona port turistic in curba de La pirati in fata barului iar parcarea de langa e goala daca nu se fac drifturi acolo. Oriunde in Mangalia semnul oprirea interzisa e sinonim cu parcare. Pe verificatelea. Politia locala inexistenta buni doar la infipt cardul in zid in ziua de salariu. Rusine
11
0
in medeea toti tiganii minori conduc masinile de spania si bulgaria
7
0
Stirea era daca s a gasit unul cu permis si cu masina inmatriculata ca fara sunt destui. Adevarul e ca jumatate dintre trasuri circula fara autorizatii neinmatriculate nici unul care face tractari sau funerare nu are autorizatie smecherii parheaza unde vor iar taxoirile care circula fara acte nici nu mai pun insemnele pe usa da au firma sus nu i opreste numenea
6
0
Cristian cam are dreptate. Trebuie sa vina de la judeteana mai des sa mai dispara din foliile din oras, incepand cu odraslele lui Sebat si terminand cu lucratori ai MAI.
20
0
Sunt atatea accidenta in ultima vreme in Mangalia si nimeni nu se sesizeaza ca ceva nu este in regula cu politia circulatie de aici?
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102