REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Un mort şi cinci răniţi după ce un avion s-a prăbuşit pe un pod din Miami. Video

Un mort şi cinci răniţi după ce un avion s-a prăbuşit pe un pod din Miami. Video

Replica API 17 mai 2022 | 19:58 873

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, inclusiv doi copii mici, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit pe un pod din apropierea parcului Haulover din Miami sâmbătă după-amiază, luând foc după ciocnirea cu o maşină, transmite duminică dpa.

Un Cessna 172 cu un singur motor şi-a pierdut puterea motorului şi a aterizat pe Haulover Inlet Bridge în jurul orei 13.00, a anunţat Administraţia Federală a Aviaţiei din SUA, citează Agerpres.

Avionul decolase de pe aeroportul internaţional Hollywood-Fort Lauderdale, cu trei persoane la bord şi se îndrepta spre aeroportul internaţional Key West.

O femeie şi doi copii mici se aflau într-o maşină care circula pe pod în momentul în care avionul a aterizat de urgenţă, a declarat poliţia din Miami-Dade. După o coliziune frontală cu maşina, avionul s-a răsturnat şi a fost cuprins de flăcări. O altă maşină a fost blocată în accident.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Miami-Dade, Alvaro Zabaleta, a declarat că este "miraculos" faptul că în urma coliziunii femeia şi copiii nu au prezentat răni serioase.

În momentul sosirii pompierilor, doi dintre cei trei pasageri aflaţi la bordul avionului se aflau deja în afara aeronavei. După ce pompierii au stins incendiul, au găsit o persoană decedată în interiorul avionului, a spus poliţia.

Starea sănătăţii femeii şi a celor doi copii era bună şi stabilă, dar au fost duşi la centrul medical Mount Sinai ca măsură de precauţie. O persoană a fost dusă cu elicopterul la Ryder Trauma Center, iar o altă persoană a fost dusă la Spitalul Aventura. Nu se cunosc detalii despre starea sănătăţii lor.

Potrivit registrului de avioane al Administraţiei Federale a Aviaţiei şi site-ului global de urmărire a zborurilor FlightRadar24, aeronava aparţine unor piloţi locali, Adam Cartwright din Homestead şi William Shaw din Miami.

Shaw a confirmat pentru Miami Herald că avionul său s-a prăbuşit sâmbătă după-amiază. A precizat că nici el, nici Cartwright, nu se aflau în avion. Nu se cunoaşte deocamdată cine a pilotat avionul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920