REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un motociclist s-a FĂCUT PRAF pe bulevardul Tomis: e în STARE GRAVĂ!

Un motociclist s-a FĂCUT PRAF pe bulevardul Tomis: e în STARE GRAVĂ!

Replica API 24 februarie 2020 | 23:01 765

Are nevoie de sânge!

Are nevoie de sânge!

În municipiul Constanţa, în intersecţia dintre bulevardul Tomis şi strada Traian a avut loc vineri, 21 februarie un accident rutier în care au fost implicate o motocicletă și un autoturism. Șoferul motocicletei a suferit răni grave și a fost transportat de urgență la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti. După acest nefericit eveniment, prietena motociclistului rănit a făcut un apel, pe site-urile de socializare, către persoanele care pot dona sânge, menționând faptul că prietenul ei este în stare foarte gravă și are nevoie de transfuzie.

La acel moment părea a fi un accident cu urmări minore însă nu era deloc așa. Motociclistul, în vârstă de 23 ani, s-a ales cu o serie de răni grave atât la coloană cât şi la coaste, iar corpul nu și-l mai simțea de la brâu în jos. Astfel, prietena lui a postat, pe grupurile de socializare, un apel umanitar, solicitând ajutorul celor care doresc să doneze sânge pentru acesta. „Iubitul meu, Matei Alexandru Lucian, a fost implicat într-un grav accident cu motocicleta, a suferit multiple leziuni, are patru coaste şi coloana ruptă, nu îşi mai simte corpul de la brâu în jos. A fost trimis de urgență la Bucureşti, la Spitalul Bagdasar-Arseni, unde urmează să fie operat săptămâna viitoare, starea lui fiind critică, organismul nu rezistă momentan anesteziei. Medicii ne-au pus în temă de acum pentru că va avea nevoie de mult sânge, operaţia pe coloană fiind una foarte dificilă. Facem un apel umanitar către toți cei care pot dona sânge, indiferent de grupa sanguină. Donarea se poate face la orice Centru de Recoltare din țară, cu rugămintea să menționați că donați pentru Matei Alexandru-Lucian, internat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, secţia neurochirurgie” a scris Ana Maria, prietena motociclistului rănit.

Vă reamintim faptul că în cursul zilei de vineri, 21 februarie a avut loc un accident rutier între un autoturism și o motocicleta, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers a autoturismului. Conform reprezentanților IPJ Constanţa, în jurul orei 12.15, un bărbat de 20 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, pe banda numărul 3, dinspre bulevardul Ferdinand către strada Traian și după ce a trecut de intersecția cu strada Dragoș Vodă nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers către dreapta, în banda numărul 2, și a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat de 23 de ani, care se deplasa pe bulevardul Tomis, pe banda numărul 2.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu pot sa inteleg acesti "oameni" care doar "judeca" si isi "dau" cu parerea fara sa stie ADEVARUL .... Si DA imi permit sa vb pentru ca acest "inconstient " de motociclist cum credeti voi este Nepotul meu ...si ca sa stie toti desteptii ca nu a avut deloc viteza , daca nu ati citit articolul nu va mai dati cu parerea....nu exclud ca mai sunt si alti motociclisti "figuranti" si de babi gata care fac liniuta etc , dar acest copil era la munca , livra mancare nu se plimba .... Daca puteti ajuta cu ceva sa va dea D-zeu sanatate..daca nu va convine stirea muscati-va limba si treceti mai departe
4
0
Sa sugeti pula tuturor motociclistilor! ANIMALELOR!! Cum va puteti bucura de raul unui om? PSIHOPATILOR! Nu se mai curata pamantul de voi, ordinarilor! Pentru fiecare rahat pe care il aruncati asupra cuiva o sa va luati cate o palma serioasa de la viata!
5
2
ce facem ca in marea lor majoritate doar motociclistii corespund descrierii tale.
1
1
Cand respecti regulile,cand te siguri la orice intentie de schimbare de banda sau depasire,cand respecti si pe ceilalti in traffic,abia atunci esti sofer sau motociclist. Altfel esti doar un cacanar motorizat care se da mare si sigur tot cacanar este si cand merge pe trotuar.
13
1
Poate mai invata si motociclistii ceva,nu este obligatoriu cand trec pe strada sa deranjeze cu zgomotul si viteza pe toata lumea ,iar noaptea au o satisfactie cand accelereaza pe stradute sa porneasca toate alarmele masinilor de trezesc tot cartierul.De asta va iubeste lumea
10
0
Sunt si soferi de masina si soferi de moto...nu mai generalizati...sa va fie rusine ca ati imbatranit degeaba...atata ura si prostie...
6
6
Un sofer cu varsta de 20 ani si un motociclist cu varsta de 23 ani s-au intalnit in trafic. Restul sunt vorbe!
15
2
Motociclistii sunt un pericol public. M-am trezit de multe ori cu acestia ca ma depasesc si se aseaza in fata mea franand brusc la intersectii.
10
4
E bine!ba agricultorilor,Nu se merge cu 200 la ora in localitati,Nu ambalati motoarele in localitati,cefe rosii ce sintet..rednecks! La mai multi!
12
2
Hai cu clasicele: donatorul, viteza mare, selectie naturala. Sa curga textele corectilor!
14
4
Suflete negre si nefericite...cat de neajuns si de lipsit de orice e uman sa fii ca sa te bucuri ca patit cineva ceva?!...si cat de prost sa fii sa nici nu.ti dai seama si sa te mai si exprimi public?!
15
4
La cat mao multi motopartaitori in copaci si stalpi ! Un cacacios de 23 de ani si cu pitipoanca cu curul in sus pe capra care dranjau linistea publica !
9
15
CA A INTRAT IN STALPUL PUS DE BABU DE SI.A RUPT COLOANA
11
3
Motociclisti.din Romania sunt niste figuranti! Ies cu motocicletele doar in weed end si fac liniute in oras. Daca motocicleta avea viteza regulamentara sigur nu se ajungea aici! Sincer imi.pare rau de motociclist! Poate o sa inteleaga si ei sa respecte regulile de circulatie!
17
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367