REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un motociclist și-a abandonat prietena accidentată și a "mituit" un amic să spună că e vinovat!

Un motociclist și-a abandonat prietena accidentată și a "mituit" un amic să spună că e vinovat!

Replica API 1 iunie 2017 | 02:11 602

Recidivist

Recidivist

Ce nu face omul să scape de pușcărie? Își abandonează prietena accidentată și mituiește un amic să spună că e vinovat de producerea accidentului. De ce? Pentru că este recidivist și pentru că nu avea permis de conducere! El fusese eliberat din penitenciar de puțin timp, acolo unde a ispășit o pedeapsă pentru mai multe furturi. Acum a fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

Urmare a cercetărilor în cazul producerii unui accident rutier, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia l-au identificat pe Ionuț Preda, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Tuzla – județul Constanța, bănuit de comiterea infracțiunilor de instigare la fals în declarații, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Astfel, la data de 29.05.2017, ora 23.30, respectivul bărbat ar fi condus o motocicletă, pe strada Costinești din localitatea Tuzla, având o pasageră în vârstă de 19 ani. Ulterior s-a răsturnat cu motocicleta pe carosabil, producând vătămarea corporală ușoară a pasagerei și a plecat de la fața locului. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar la Poliție s-a prezentat o altă persoană, precizând că este autoarea accidentului. Oamenii legii au pus cap la cap informațiile și au stabilit că lucrurile nu stau chiar așa. Prin urmare, a fost identificat Ionuț Preda. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, după care, la data de 1.06.2017, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au decis ca el să stea după gratii timp de 30 de zile.

"Vizitat" de mascați și condamnat la 6 ani de închisoare!

Ionuț Preda este o mai veche "cunoștință" a oamenilor legii, acesta fiind și motivul pentru care a "mituit" un amic să declare că el este vinovat de producerea accidentului. Amintim că, în 2010, oamenii legii au efectuat 18 percheziții în Tuzla, Eforie și Agigea, la domiciliile unor hoți, între care se afla și Preda. O adevărată rețea infracțională am putea spune, având în vedere că este vorba de mai multe furturi, inclusiv de violare de domiciliu. Dosarul a ajuns în instanță, ia în 2012 Preda a fost condamnat la 5 ani. A urmat apelul, iar magistrații au decis ca în cazul lui să fie rejudecată cauza. Astfel se face că, în 2014, a fost condamnat la 6 ani, cu precizarea că aici a intrat și restul neexecutat din alte pedepse pentru că, da, a fost cercetat în mai multe dosare. Individul a fost prins, și spunem asta întrucât s-a sustras o perioadă cercetărilor, după care, în 2016, magistrații i-au admis cererea de eliberare condiționată.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne intelegm bine: nu vorbesc de motociclisti adevarati, care vad in motocicleta simbolul si mijlocul de a castiga libertate, ci de acei COCALARI care vad in motociclete mijlocul de a mima virilitatea, ii poti recunoaste foarte usor: sunt acei GRAJDARI care forteaza stopul si uneori iti impinge oglinda, casca de cele mai multe ori lipseste dar el se ridica pe o roata in mijlocul soselei sa le arate la toti cat e de cool, e ala pe care il auzi din apartament ca tureaza cazanul la semafor cu burlanul pe post de toba... cazul a 99,9 la suta din autointitulatii bikeri ai comunei constanta
5
2
Asteptam organe vitale de la donatorii de organe...cat mai multe de la dilaii soselelor!.
6
2
Talent de biker pe magar.
6
0
Cretinul asta nu a fost niciodata biker, nu te poti numi biker daca te urci pe motocicleta fara permis si te rostogolesti in sant.
10
0
Asa cum printre soferi sunt foarte multi cretini si printre bikeri pot fi la fel de multi, ca doar suntem romani si respectam legea numai cand plecam in strainatate!
12
0
Un cretin. Prietena lui la fel de cretina!
15
2
UNDE SUNT BIKERI AIA CARE LE IAU APARAREA - ASTEPTAM POSTARI
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102