REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un MUNCITOR a fost ÎNGHIȚIT de un MAL de PĂMÂNT, la Vama Veche

Un MUNCITOR a fost ÎNGHIȚIT de un MAL de PĂMÂNT, la Vama Veche

Replica API 6 noiembrie 2020 | 16:44 2353

Un incident grav s-a produs zilele trecute pe un șantier din Vama Veche. Un muncitor a fost transportat la spital în stare critică, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Incidentul a avut loc la SC Titi Activ Construct SRL, un şantier de construcţii din Vama Veche. Evenimentul s-a soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a angajatului.

Imprejurările producerii accidentului

Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța (ITM) au fost sesizați de faptul că, în urmă cu câteva zile, a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a angajatului Mihaiţă B., muncitor necalificat în cadrul firmei Titi Activ Construct SRL. În timpul lucrărilor de executare a cofrajelor pentru diafragmele de beton la fundaţia unei clădiri, lucrătorul efectua la demisol decopertarea unei porţiuni de pământ. O bucată din acesta s-a desprins şi i-a căzut lucrătorului peste picioare. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În prezent se fac cercetări

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de SC Titi Activ Construct SRL. După finalizarea cercetării, dosarul întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa. Acesta, din urmă, va analiza dosarul şi il va aviza sau va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completare a dosarului, după caz.

Date despre firmă

SC Titi Activ Construct SRL este o sicetate înfiinţată în anul 2016, cu sediul în judeţul Buzău. Are ca doemniu de activitate lucrările de construcţie a clădirilor rezindeţiale şi nerezidenţiale. În anul 2019, societatea a avut o cifră de afaceri de 188.238 de mii de lei, datorii în valoare de 64.864 de mii de lei şi un număr de 4 angajaţi.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
betonati si marea ba nesi,la vama ,mangalia,statiuni,taiati toti pomii si puneti ciment,nenoro.Arata litoralul ca in zabrauti,tiganilor le plac betoanele,le aduc aminte deinchisoare!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367