REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un NEAMȚ străbate STRĂZILE CONSTANȚEI cu un VELOMOBIL! Video

Un NEAMȚ străbate STRĂZILE CONSTANȚEI cu un VELOMOBIL! Video

Replica API 18 noiembrie 2021 | 08:22 4124

Un german pasionat de sport, Dirk Wellmann, străbate lumea pe bicicletă. De curând acesta a ajuns și în Constanța. Acesta a atras atenția mai multor constănțeni în trafic ceea ce l-a încântat foarte tare, însă, părerea sa despre județ este una nu foarte bună. „Voi face excursii scurte cu bicicleta în Constanța și în împrejurimi. Se pare că în județ timpul s-a cam oprit în anii 70. Este frumos aici...”, a transmis sportivul.

Sursa foto: Facebook

Dirk Wellmann, un german pasionat de sport, în drumul său spre a descoperi noi tărâmuri a ajuns și pe malul Mării Negre. Sportivul străbate mai multe țări, printre care iată și România. Dacă zonele montane le-a străbătut deja, iată că germanul a ajuns și pe malul Mării Negre. Asta nu este totul! Sportivul a vizitat deja Cheile Dobrogei și a bifat și mai multe localități din județ. Pe blogul personal, acesta și-a prezentat o zi de antrenament din municipiul Constanța. „Ziua a început la 3:00 a.m. Am vrut să merg câteva cu bicicleta azi dimineață. Dacă doriți să evitați un conflict cu fanii români ai sportului cu motor, mergeți cât mai devreme la locul virtual al competiției. Bulevardul Mamaia din Constanta trebuia să fie terenul meu de vânătoare în această dimineață. După doar câteva ture, stau cu velomobilul pe bulevardul de la intrarea în Mamaia în direcția Năvodari. Când voi finaliza primul tur și voi ajunge din nou la punctul meu de plecare actual, voi fi condus aproximativ 22 km. Acum, simplul muritor întreabă: De ce naiba se trezește tipul ăsta la 3 a.m.?

Sursa foto: Facebook

Traseul este plin de sensuri giratorii înguste, care necesită în mod repetat frânări. În timpul zilei, bulevardul Mamaia este o stradă cu șase benzi relativ aglomerată. Așa că ziua trebuie să împart zona de circulație cu alții și. Dis de dimineață, când toți românii dorm, desigur că nu este aproape nimeni și, prin urmare, nu am nevoie să încetinesc. Ziua, străzile largi sunt foarte populate de oameni cu mașini copleșite care încearcă să își dea seama cine este cel mai bun Michael Schumacher. Acești oameni au fost preocuparea mea principală”, a scris Dirk Wellmann pe blogul personal.

Captură blog personal

Captură blog personal

A atras privirile mai multor constănțeni

„A fost și o premieră astăzi. Pentru prima dată astăzi am vrut să conduc cu capotă. De fapt, nu-mi place deloc chestia cu aia. Capota încălzește velomobilul, viziera se aburește, câmpul vizual este limitat. De fapt, un calvar pur - oh... urăsc capota ca pe ciumă.Pe parcursul celor patru tururi m-au însoțit diverse vehicule. Un șofer a condus două ture cu mine și mi-a cerut să mă opresc de două ori, probabil pentru a-i satisface curiozitatea dar nu am avut timp de o mică discuție despre cât costă, este electrică și am continuat să-mi fac rondele calm. Am câștigat o mână de noi fani care m-au însoțit câțiva metri”, a mai completat sportivul.

Video:

Velomobilul, realizat în România

Velomobilul sportivului a fost realizat chiar în România, la Velomobile World, din localitatea Breaza. Firma are ca domeniu de activitate fabricarea de biciclete (velomobile), pe care le produc încă din anul 2012.

Sursa foto: Facebook

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367