REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un nou antrenor pentru Simona Halep? „Am înțeles că Daniel Dobre va veni săptămâna viitoare”

Un nou antrenor pentru Simona Halep? „Am înțeles că Daniel Dobre va veni săptămâna viitoare”

Replica API 12 martie 2019 | 00:00 391

Simona Halep, locul 2 WTA, ar putea avea un nou antrenor în scurt timp, după terminarea turneului de la Indian Wells.

Simona Halep va juca în „optimi” marți, contra cehoaicei Marketa Vondrousova (19 ani, 61 WTA), organizatorii urmând să anunțe ulterior ora de start

Florin Segărceanu, antrenorul echipei de Fed Cup și un apropiat al Simonei Halep, a anunțat că Simona ar putea fi pregătită în curând de Daniel Dobre, cu care a mai lucrat în trecut, în vederea antrenamentelor pentru Roland Garros (26 mai - 9 iunie).

„Un antrenor reuşeşte uneori să facă programe şi să impună anumite decizii. Simona are o echipă foarte puternică, dar va trebui să găsească o variantă optimă pentru antrenor, nu o variantă în grabă. Este deja în timpul turneelor şi o aşteaptă o perioadă mai dificilă.

Se apropie Roland Garros, unde are de apărat puncte. Am înţeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu îl apreciez foarte mult. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziţie.

Cred că informațiile legate de antrenorul care o pregătea pe Naomi Osaka (n.r. Sascha Bajin) sunt doar speculaţii. Eu cred că e dificil, mai ales când sunt astfel de antrenori cu cote foarte mari. Simona are nevoie de un om echilibrat, care să se potrivească temperamentului ei”, a declarat Florin Segărceanu la TV Telekom Sport.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scarboasa creatura!
1
2
Probabil mai ieftin nu se gasea pe piata. Doamne Dumnezeule, calicenia acestei subspecii este de-a dreptul FENOMENALA!!!!
3
2
Simo, ia ma pe mine antrenor. Vorbesc armaneste, hiu ficior prezentabil, in turnee putem sta in ac camera sa mai ieconomisim paratzii. Ce zici ?
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614