REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un nou concert caritabil ‘Music for Autism’, la Constanţa

Un nou concert caritabil ‘Music for Autism’, la Constanţa

Replica API 13 aprilie 2018 | 00:00 284

Campania "Music for Autism" te invita sâmbătă, 21 aprilie de la ora 21:30 în Club Phoenix Constanţa, pentru o seară rock, alături de trupa Vița de Vie şi Trooper Unplugged (Alin Dincă-Coiotul & Aurelian Dincă -Balaurul)! Invitat special este Cristian Hrubaru - Rock Fm.

"Nici nu am stat pe gânduri atunci atunci când a fost vorba de o colaborare atât de frumoasă. Trooper a crezut mereu în valorile umane și în puterea de a lupta pentru un vis. Nu putem decât să ne înclinăm în fața unor oameni puternici care au reușit să coloreze lumea prin muzica. Muzica unește suflete! Vă așteptăm în data de 21 aprilie 2018 înClub Phoenix Constanta”, a declarat Alin Dincă de la TROOPER.

"E admirabil ce fac cei de la Music for Autism şi ne bucurăm să le fim alături în demersul lor", a punctat și Adrian Despot - Viţa de Vie.

Concertul din 21 aprilie 2018 va veni în sprijinul campaniei "Music for Autism", iar pe parcursul acestei zile se va inaugura sala de muzică pentru care s-au strâns fondurile din cadrul concertelor caritabile anterioare.

5 ani de campanie, peste 25 de artiști români

Timp de cinci ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. “Music For Autism” a fost sprijinită prin concertele caritabile susținute de VAMA, Loredana Groza & Nadir, Vița de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Mărgineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, Cargo, The R.O.C.K. ( Tribute AC/DC), CTC, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imbre, The Model, Zdob și Zdub, Provincialii etc.

Campania “Music for Autism” este un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism si alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

Nu este o boală! Sistem. Nevoi. Acțiune. Afecțiuni. Grija. Lupta. Perseverența. Cam acestea sunt cele mai des întâlnite cuvinte atunci când se vorbește despre autism. Autismul este o afecțiune considerată drept una dintre cele mai frecvente tulburări ale copilăriei, mai frecventă decât cancerul, diabetul și sindromul Down.

1 din 68 de copii suferă de autism, iar datele înregistrate în ultimii ani în România indica o creștere continuă a numarului acestora. Iar dacă sistemul nu ajută, oamenii se ajută între ei!

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614