REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un nou FOCAR de CORONAVIRUS la ABADL! Finanţarea proiectelor EUROPENE, în PERICOL

Un nou FOCAR de CORONAVIRUS la ABADL! Finanţarea proiectelor EUROPENE, în PERICOL

Replica API 6 octombrie 2020 | 00:03 4430

Probleme la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, după ce 3 angajaţi de la serviciul Unitate Implementare Proiecte au fost confirmaţi cu COVID-19. Pentru că aceştia se află în izolare, activitatea serviciului a fost blocată, iar proiectele pe fonduri europene derulate de ABADL sunt în pericol. De punctat faptul că, în prezent, este în desfăşurare a doua fază a proiectului de reabilitare și extindere a plajelor, zonele vizate fiind: Costinești, Olimp, Jupiter-Neptun, Balta Mangaliei- Venus-Aurora, Mangalia – Saturn, 2 Mai. Concret, vorbim despre lucrări de înnisipare artificială a plajelor, reabilitarea stăvilarelor, consolidarea falezelor și activități de dragare etc.

Conducerea instituţiei a informat luni, 5 octombrie, Apele Române, Ministerul Fondurilor Europene, dar şi firmele implicate în acest proiect, că vor exista decalaje de termene a documentelor pe rol, dar şi posibile decalaje cauzate de incapacitatea membrilor serviciului UIP de a participa la şedinţe sau de a se deplasa la stekeholeri şi instituţiile cu rol decizional. De asemenea, nu este posibil accesul angajaţilor la arhiva de documente şi nici nu pot emite documente, întrucât necesită o serie de semnături stabilite de proceduri interne şi legale.

Deocamdată, nu pot fi cuantificate exact toate implicaţiile asupra proiectelor aflate în desfăşurare în cadrul ABADL. Angajaţii confirmaţi cu COVID vor reveni la birou din 12 octombrie.

Ce firme sunt implicate în proiectul de reabilitare și extindere a plajelor

Firmele implicate în proiectul de de reabilitare și extindere a plajelor sunt: Asocierea EPMC Consulting şi SJS Engineering; Asocierea Strabag SRL-POMGRAD INZENJERING d.o.o; Boskalis SRL; Asocierea Franco Giuseppe SRL-MODIMAR SRL; VAN OORD DREDGING AND MARINE CONTRACTORS BV; Asocierea Societatea de cercetare a biodiversităţii şi ingineria mediului AON SRL-INCD ECOIND.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A intrat covidul in Abrudan , pana nu se face bine nu mai ia nimeni spaga
0
0
Sa ia si Bola sa crape, sa stim o treaba . Haiducul plajelor rapus de corona
0
1
A intrat covdu-n in trei angajati si numai are cine sa continue derularea proiectelor cu finantare din bani europeni,ma directore de la ABDAL tu glumesti sau asta chiar este adevarat?.
0
0
Ne duaren pla ! Merem la plaje pe dig
0
0
3 angajati cu covid ahahaha sunt vro 14 confirmati mai ziarista ..Ai vorbit cu Bola care nu a lucrat nici o zi pana sa ajunga Dir General ? Ce masuri a luat ca director pentru a nu ajunge intitutia in impas..nici una ..
9
0
Daca nu se decreteaza stare de urgenta, o sa murim cu zile!
4
0
Sunt un constantean interesat ca acest proiect sa se realizeze. Este printre proiectele care vor atrage mari investitii in zona. Pacat ca ABDL ul dar mai ales sefii de la Bucuresti au intarziat permanent acest proiect. De doi sefii foarte mari DNA ul s-a ocupat directorul apelor pe tara Victor Sandu si seful de investitii din minister Tuluc au fost arestati pentru mita un milion de euro. Comentarii?!
3
0
tot o sa vina institutiile statului in control, sa vedem atunci cam ce e pe acolo
5
1
Sa crape Bola
2
2
La Abadl este focar de machedoni,toate institutiile sunt sufocate de machedoni nepregatiti,de la director pana la cel mai mic functionar.
8
1
Aici nu este focar de corona.... Este alt FOCAR. UIP de cine este coordonat? Sa nu ai niciodata incredere in machedoni. Unde sint bani multi de investit de altii HOP si oportunistii.
7
1
Doamne fereste! Auzi, stekeholeri!
1
1
fondurile europene care se dau tot din cotizatiile tarii,trc pe langa noi, lasa cateva frimituri si se duc la tarile cu interes, pregatite dinainte sa le inghita!Primariile mici si mijlocii abia prind cateva frimituri , nu au personal sa acceseze , proiectele lor nu sunt eligibile, sunt platiti degeaba pe ele, alti bani cheltuiti aiurea!Bulgaria o tara asa cum o numim noi a accesat de zece ori mai multe fonduri ca noi!
1
0
cainii latra si abadal merge
4
0
Oare in mediul privat putem folosi aceeasi scuza? Suntem in era digitalizarii, toti muncim online, de acasa, din fata scolii, de unde suntem nevoiti, iar ei nu pot accesa nici macar arhiva.
10
0
ABADL e o adunatura de inutili. Platiti de noi din taxe. Gras.
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218