REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un nou mesaj anti-PSD în dreptul orașului Galați. Textul se întinde pe 100 de metri și poate fi văzut din avion

Un nou mesaj anti-PSD în dreptul orașului Galați. Textul se întinde pe 100 de metri și poate fi văzut din avion

Replica API 27 august 2018 | 00:37 462

Mesajul „La naiba, PSD” a fost scris pe nisip, sâmbătă, pe insula formată pe Dunăre, în dreptul orașului Galați, fiind vorba de un text care se întinde pe o lungime de 100 de metri, unde fiecare literă are 10 metri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Gălățenii care au trecut, sâmbătă, pe faleza Dunării au constatat că pe insula formată în mijlocul fluviului, în dreptul orașului Galați, scrie cu litere uriașe „La naiba, PSD”. Mesajul poate fi văzut din avion, de pe vapoarele care trec pe fluviu, dar și de pe cele două maluri, cel gălățean și cel tulcean. Mesajul a fost realizat de șapte persoane care timp de câteva ore au săpat în nisipul din care este formată insula de pe Dunăre. Textul se întinde pe o lungime de 100 de metri, iar fiecare literă are înălțimea de 10 metri. La final, cei care au participat la realizarea mesajului au filmat insula cu o dronă, astfel încât imaginile să fie transferate și postate pe facebook. Mesajul anti PSD va rămâne pe insula până când apa va acoperi literele de mari dimensiuni. Mesaje anti-PSD au mai apărut într-un lan de grâu, pe un banner purtat la mare înălțime de un parașutist, în galeriile de fotbal și pe pe un deal din Cluj.

Sursa foto: ziuanres.ro

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pomeni electorale sa poata ei sa-si sspele dosarele penale si sa-si faca legi hotesti ptr ei si toti hotii din jurul lor!
0
0
OK,sunt cativa cacanari violenti si nasaparlii ce injura opozitia,in lipsa de alte argumente logice,de bun simt. Oare astia chiar cred ca romanii vor vota masiv niste bulangii smardoi fara cap si pusi pe furat,pe nimicit,pe ucis? In regula,muie PSD pentru lejeriateta si finetea cu care se comporta fata de smardoii iohanisti si poate ciolosisti,din cei ce se bucura de moartea tinerilor de la Colectiv.Muie Iohannis si stalinistilor sub denumirea falsa de ,,dreapta'' politica! Muie fascistilor!
2
5
schiorlau ,schiorlau se aude tare din directia opozitiei, care opozitie? Un partz fasait ,codus de neica nimeni ca sica, ciolanis ciolos ,barna ,buldogu,oricum dupa cum se exprima pe aici sclavetii opozanti psedeului,ii revad pe tortionarii Fecior ,Visinescu in piela unora ca europeanu, pensionaru si altii care tot striga lozinca preferata a dulapului de la cotroceni !Chiar numai atat puteti, doua trei cuvinte ? Sunteti patetici ,demni de mila ,daca doar cu atat va inzestrat natura , asta este !Trebuie sa va toleram printe noi chiar daca sunteti romani doar cu numele !
4
2
Este clar!!! Esti un limbric psd-ist prost!! Multa muie psd-ului si votantilor sai trepanati!!!
4
4
multinationalele sunt disperate , cer ajutor in europa pentru ca nu mai pot fura bani . Asta este motivul protestelor , se investesc bani multi in betivi , drogati , huligani pentru proteste .Romanii adevarati inteleg ca din cauza ca nu mai ies bani neimpozitati din tara , europa , prin mn-uri , este impotriva psd . De ce nu ne aparam munca , oameni cinstiti muncesc pe 11 mil ...ca sa fure multinationalele ??????
4
3
Si au fost educati acesti oameni! Psd merita toate injuraturile din lume existente pt situatia din aceasta tara!!
8
5
Sa vedeti ce muie o sa va traga PSD la alegeri pentru ca le vor castiga cu 60%. Asta pentru ca voi stati toata ziua cu muia in gura si postati pe net in loc sa mergeti la vot.
7
10
Du-te ma cu votul tau! PSD-ul a fost votat de amaresteni , pentru o punga cu nimicuri, pentru ajutor social,pensii marite,ca majoritatea e formata din saraci si cu nivel de informatii limitat.Cei destupati la minte sunt din ce in ce mai putini si pe asta se mizeaza .
11
4
Cand PSD ul nu deranja multinationalele toate erau bune si frumoase. Acum cand vrea sa i impoziteze dupa cifra de afaceri nu mai e bun PSD
10
9
Daca PSDul a declansat asa ura de ce nu veniti la vot sa alegeti pe cine va place. Se vede din avion ca aceasta campanie e platita si bine organizata, cine are interese si mai ales bani? Nu va intrebati? A nu e cazul fiindca stiti, atunci stati slugi toata viata si luati ... UE fara ca cineva sa va afiseze laude pentru placearea asta.
8
13
Ingeniosi oamenii, dar mesajul e clar,acelasi.
13
1
MU1E P5D!!!
13
2
LA TOT PESEDEUL...MUIE KLAUS, MUIE PNL...
7
13
Da cea mai frumoasa muie pesede a fost cea scrisa in rapita. Ce norocosi astia de la pesede ,dom'le, sa primeasca atata muie si nici nu s-a terminat mandatul.
21
11
PSD a reusit sa declanseze impotriva lui o ura pe care romanii au mai simtit o fata de Ceausescu. Sustinerea oarba acordata liderului absolut corupt transforma inversunarea in ura impotriva partidului. Poate ca asa este mai bine, poate ca vom termina cu comunismul in Romania.
25
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614