REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Un nou MODEL simplificat al declarației pe proprie răspundere

Un nou MODEL simplificat al declarației pe proprie răspundere

Replica API 26 martie 2020 | 13:53 5541

Grupul de Comunicare Strategică a simplificat MODELUL declarației pe proprie răspundere, care poate fi accesat pe site-ul https://stirioficiale.ro/

Documentul poate fi redactat/completat de pe PC/laptop în câmpurile predefinite, în formatul PDF, necesitând ulterior tipărirea și semnătura olografă a titularului.

• Declarație pe proprie răspundere

• Adeverință angajator

De asemenea, documentul poate fi tipărit și completat olograf („de mână”) în câmpurile predefinite, necesitând totodată semnătura olografă a titularului.

Totodată, reamintim faptul că declarația pe proprie răspundere poate fi redactată integral olograf, cu preluarea tuturor elementelor din modelul declarației pe proprie răspundere pus la dispoziție.

Precizăm faptul că orice alte inițiative de a dezvolta platforme electronice folosite pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere/adeverințe de angajator NU beneficiază de acordul autorităților guvernamentale și nu se realizează în colaborare cu acestea. În acest sens, avertizăm asupra riscului folosirii, în mod nejustificat, a unor astfel de instrumente electronice pentru prelucrarea și folosirea fără drept a datelor personale.

În privința prezentării declarației pe proprie răspundere/adeverinței eliberată de angajator personalului abilitat să verifice documentele, de pe dispozitive electronice (conform art. 4, alin 4, din Ordonanța Militară 3/2020), precizăm că aceasta se va realiza în sensul prezentării fotografiei documentului menționat, pe care trebuie să figureze semnătura olografă a titularului (declarația pe proprie răspundere) sau autentificarea angajatorului (adeverința angajator).

Persoana va prezenta declarația pe proprie răspundere/adeverința de la angajator împreună cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu verificarea acestora le va putea fotografia.

VEZI MODELUL AICI!!!

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt eforieni
0
0
Dobrogeni sunt izolati,desfiintati taxa de poduri Dunarene pentru Dobrogea!
3
0
O sa iasa razboi civil vor conduce mercenari
5
3
Daca nu ai modelul actualizat,amenda ,o modalitate pentru mai multi bani la buget!Stiti cat costa carburantul zilnic al masinilor structurilor de forta de pe strazi?Eu nu stiu dar banuiesc!
5
2
Sunt batrani care nu vad sa scrie,altii nu stiu sa citeasca .Unii care au dementa si alte boli.N-au calculatoare si nici imprimante.Sunt singuri neajutorati,ajutati doar cu vorba.Care au pensii de nu au ce manca si abia isi duc zilele.Sa-i vdeti in magazine cum se uita la produse si se satura.Sa-i vedeti cand vor sa-si cumpere 200 de grame de carne.Ei nu au venituri mari pe luna si isi calculeaza banii de paine in fiecare zi.Cand vor primi amenzi,vai de ei. Nu au bani dar au demnitate.
12
1
Acum scoatem in fiecare zi unu,doua modele!
12
0
virusul nu il gasesti pe strada, incat sa scoti cutitu-l sa-l tai. Asa ca nu ai nevoie de masca. In schimb, cand te intalnesti cu un neghiob cu temoeratura si fara masca, si care vrea sa te mai si pupe, sau iti vorbeste direct in mufa, situatia se schimba...
8
7
Dar instruiti-va meltentzienii de la locala sa nu mai intimideze batranii fara masca pe figura! Nu treaba lor daca aia sunt sinucigasi sau nu si asta dpdv LEGAL! NU AI DREPTUL SA-I SPUI OMULUI CE SA FACA CU VIATA LUI!
13
4
Ma secati la coaie cu formularele voastre credeti ca la sapa este nevoie de formular pe propria raspundere.De plmea sa iau eu formulare daca Klaus a inchis granitele,scolile,fabrici si societatii.In cateva luni o sa papam PULA daca nimeni nu mai.produce nimic in tara asta
17
3
In sfarsit, deja mi-a scazut temperatura si nu mai tusesc. Hai, daca mai inventati vreun formular nou poate ies toate testele negative.
16
0
Nu le mai schimbati atat, ca ne ametiti.
21
0
eheee... asta da masura majora impotriva virusului...
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218