REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un nou pachet de wellness şi detox la Complexul de Recuperare Medicală Vraja Mării din Eforie Sud

Un nou pachet de wellness şi detox la Complexul de Recuperare Medicală Vraja Mării din Eforie Sud

Replica API 1 iunie 2018 | 10:53 525

Sezonul estival începe bine!

Sezonul estival începe bine!

Sănătatea este cea mai importantă! Certitudinea trebuie susţinută de către oameni zi de zi, iar în ajutorul acesteia vine Complexul de Recuperare Medicală Vraja Mării din Eforie Sud, care a lansat pachetul de wellness şi detox în Salina Vraja Mării din incintă, joi 31 mai 2018. Evenimentul s-a deschis cu un concert de muzică clasică pian şi vioară susţinut de elevii Liceului de Artă Regina Maria Constanţa, urmat apoi de prezentarea în exclusivitate a pachetului wellnes şi detox Vraja Mării.

Pachetul adiţional de wellness şi detox vine în completarea tratamentelor medicale de specialitate, cu intenţia de a asigura şi pe această cale plusul de sănătate al oaspeţilor. Pachetul îmbină beneficiile terapiei hiperbare, shot-ul de ghimbir şi sucurile naturale, neputând să lipsească masajul facial cu acid hialuronic! În acest fel, un răsfăţ suplimentar care poate fi accesat în oricare 5 zile de tratament, adaugă planului consacrat de tratament noi beneficii pe care pacientul le poate resimţi imediat. Totul la un cost suplimentar de 600 ron!

Lansarea acestei noi opţiuni are loc în salina artificială cu sare adusă din Salina Turda, recent inaugurată în Eforie Sud, care aduce la rândul ei un plus de sănătate, dat fiind că o respiraţie sănătoasă stă de cele mai multe ori la baza unei stări generale de bine, atât fizice cât şi psihice.

„Pachetul de wellness şi detox pe care l-am inaugurat în mod oficial vine în întimpinarea nevoii şi a plusului de sănătate pe care ne străduim să îl oferim oaspeţilor noştri adiţional planului de tratament pe care îl făceam deja, în ideea în care stilul de viaţă sănătos şi bunele obiceiuri şi detoxifierea organismului este esenţială în secolul în care trăim”, a declarat directorul centrului medical, Oana Crângaşu.

Practic, venim cu elemente noi, valorificăm plusurile oxigenoterapiei hiperbare, ale acidului hialuronic încadrat într-un masaj facial, cu beneficii consacrate deja și sucurile naturale în diverse combințaii, cum ar fi shoturile de ghimbir. Planul de tratament de recuperare medicală se îmbogățește cu această nouă opțiune pe care o oferim, în ideea de a contribui la un plus de sănătate și la un stil de viață sănătosa atât pe parcursul șederii la noi, cât și după. Salina a fost recen inaugurat este singura de aceste dimensiuni din județ.

Este vorba de o salină artificială, care valorifică proprietățiile terapeutice ale sării adusă din salina Turda. Noi am inaugurat-o în prima parte a acestui an, cu intenția de a valorifica un nou factor sanogen, pentru că spitalul lucra deja cu factorii din zonă: apa de Techirghiol, nămolul de Techirghiol, helioterapia pentru că beneficiem din plin de soare. Am adăugat salinoterapia, care se regășește în alte zone ale țării. Respirația este esențială pentru sănătatea oricărui organism, este bine că am reușit să o încorporăm în planul de tratament”, a mai precizat Oana Crângașu.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa fie masaj cu finalizare
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218