REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un nou punct vamal pentru accesul camioanelor marfare, în Portul Constanţa!

Un nou punct vamal pentru accesul camioanelor marfare, în Portul Constanţa!

Replica API 11 iulie 2018 | 11:47 352

Directorul general al Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa, Nicolae Dan Tivilichi, vorbeşte astăzi, 11 iulie a.c., în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Constanţa, despre stadiul proiectelor de investiții, din fonduri proprii și cu fonduri europene, evoluția traficului de mărfuri și alte aspecte din activitatea CN APM SA Constanța.

"Vama Constanţa a deschis în aceste zile punct vamal pentru camioanele de marfă la Poarta 9", a declarat în cadrul conferinţie de presă, directorul APMC, Dan Tivilichi. Acesta a precizat că singurul punct vamal rutier deschis pentru traficul de marfă era la Poarta 7 a Portului Constanţa. Potrivit acestuia, în data de 15 august a.c., va fi deschis traficul rutier la Poarta 1 a portului, însă lucrările de modernizare vor continua. Reamintim că accesul autoturismelor pe la Poarta 1 a fost închis în luna septembrie 2017 pentru acţiuni de modernizare.

În acest context, potrivit informaţiilor, traficul de mărfuri a consemnat o creștere de 8,8% în primul semestru al anului curent. În ceea ce priveşte capitolul containere, cantitativ se înregistrează o creștere de 2,19%, însă numărul de containere este în scădere cu un procent de 2,05. "Dacă în primul semestru traficul de cereale a scăzut cu 1,1 milioane tone, acum se preconizează o creștere odată cu finalizarea recoltării păioaselor.", a mai declarat directorul general al companiei.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sindicatu port comedy , m-am lamurit cu topor si cu talaba ,,,, oamenii stapinirii au mers pe 100 minim sa premieze pe ai lor ,,,, rusine
0
0
treceti toti la sindicatul lui marian stefan are influenta puternica fata de topor pentru negocierea salariilor
0
0
este un om usor influentabil de vechiul sindicat ,exemplu ieri sa negociat salariile contracte individuale sau dat media la personalul nebrevetat marinari motoristi etc 240 si la personalul tesa pana la 400 ron marire au bagat vrajba in sindicalisti ca sa ramana vechiul sindicat la putere
6
1
Daca ajungeti prin port atentie mare sa nu va rupeti masinile pe acolo ca e jale , e bataie de joc pt cati bani se incaseaza zilnic numai de la intrari , numai punem si taxele care sunt platite de societatile care desfasoara activitati in port . Aia cu cerealele vai de ei stau cate 2 - 3 la coada sa descarce un camion , numai la noi e pisibil asa ceva .
1
0
Un porc umplut cu kkt..
1
0
ca el e director de PORT. Se ocupa de sosele, porti etc, nu de trafic. Bai, gogoasa asta a fost tinut de Ciolos in post la Galati, ar cam trebui sa se duca indarat si sa ne lase in pace!
4
0
sa vina mironescu inapoi cel mai competent director care la avut portul constanta
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218