REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un NOU SECTOR de pe BULEVARDUL MAMAIA intră în REABILITARE!

Un NOU SECTOR de pe BULEVARDUL MAMAIA intră în REABILITARE!

Replica API 25 octombrie 2021 | 23:26 4251

Bulevardul Mamaia se află într-un amplu și complex proces de reabilitare și modernizare, după mai bine de 17 ani de la ultimele lucrări efectuate. Astfel, se continuă procesul prin reabilitarea unui nou tronson, cuprins între strada Soveja/Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie intersecția cu Aleea Studenților. În acest sens, în cursul săptămânii trecute, vineri, 22 octombrie a.c., Primăria Municipiului Constanța a eliberat certificatul de urbanism.

(foto cu rol ilustrativ: Primăria Constanța)

Bulevardul Mamaia începe să-și recapete frumusețea de altădată. După mai bine de 17 ani de la ultimele lucrări efectuate, bulevardul a intrat într-un proces amplu de reabilitare și modernizare. În cursul zilei de vineri, 22 octombrie a.c., Primăria Municipiului Constanța a eliberat un certificat de urbanism ce prevede continuarea lucrărilor. Astfel, se are în vedere intervenția și modernizarea pe sectorul cuprins între Strada Soveja/Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie la intersecția cu Aleea Studenților. Vă reamintim că, reabilitarea bulevardului Mamaia este unul dintre obiectivele asumate de Primăria Municipiului Constanța.

Iată ce lucrări vor fi edificate!

Conform proiectului de reabilitare al Bulevardului Mamaia se urmăreşte eliminarea deficienţelor circulaţiei rutiere şi pietonale constatate, în contextul îmbunătăţirii mobilităţii în municipiul Constanţa, cu accent pe următoarele obiective generale: controlul parcării vehiculelor pe arterele principale din centrul municipiului; creşterea accesibilităţii pentru pietoni şi extinderea zonelor pietonale; introducerea spaţiului partajat şi crearea infrastructurii pentru circulaţia bicicletelor; creşterea calităţii şi ponderii transportului public; creşterea măsurilor de siguranţă pentru automobilişti, pietoni şi bicicliști; realizarea de piste de biciclete; reducerea poluării aerului în ceea ce privește emisiile de noxe şi a nivelului de zgomot; îmbunătățirea aspectului urbanistic şi al mediului ambiental.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru ca traficul este foarte intens si nu este nici o scoala / gradinita pe partea stanga ci doar pe partea dreapta a Bulevardului Mamaia ,cum se merge spre Delfinatiu va rugam pentru copii sa semaforizati trecerea din zona fostei Scolii nr.1 -zona strazii Dorobanti din Constanta
0
0
Lasa ca a fost fagaBOU mai bun sau mafia PSD care au condus Ct timp de 20 ani
0
1
La capitol nici dupa 5 luni nu au pus pavele...
2
1
A reusit sa distruga toate strazile si bulevardele din oras. Gropi, utilaje, muncitori stand rezemati in lopeti. Vezi Aurel Vlaicu este de un an in santier cu o amarata de conducta. Sunt sigur ca nu vor termina nici pana vara viitoare.
7
2
Era ca inainte sa te apuci de alte zone sa le termini pe cele incepute. Ma refer la zona de la capitol la spitalul militar. Trotuare neterminate, marcaje pe sosea nefacute, spatii verzi neamenajate, cosuri de gunoi scoase din pamant si lasate aruncate pe jos
6
1
Nu conteaza! Primarul Constantei sta in Eforie.
6
3
Sa faceti varza orasul asta! Si asa este o jale, dar de ce sa nu fie si mai rau?
4
5
cu iarba verde pe mijloc. acum, parca-i lindicul principesei. care o fi fost retardatul care a avut ideea asta?
7
3
va fi vai de capul si de circulatia noastra in zona in discutie
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367