REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un nou SENS GIRATORIU pe șoseaua Mamaia – Năvodari

Un nou SENS GIRATORIU pe șoseaua Mamaia – Năvodari

Replica API 21 ianuarie 2019 | 00:46 268

Un nou sens giratoriu urmează să fie realizat pe șoseaua care leagă stațiunea Mamaia de Năvodari. Consilierii locali au adoptat o hotărâre în acest sens, terenul pe care urmează să fie construit sensul giratoriu urmând să fie cedat de o firmă privată, respectiv de SC Sabin Tour SRL.

În ultima ședință din 2018, Consiliul Local Năvodari a adoptat hotărârea 362/20.12.2018, privind preluarea în domeniul public al orașului Năvodari a unui teren de 12 mp, situat în Năvodari, adiacent Bulevardului Mamaia Nord. Terenul este situat în zona Popas III, iar pe el urmează să fie construit un sens giratoriu, se precizează în aceeași hotărâre.

Terenul a fost donat de SC Sabin Tour SRL, urmând ca aceeași firmă să suporte cheltuielile notariale și de publicitate imobiliară .

Sensul giratoriu urmează să fie realizat pe DC 86 (Șoseaua care leagă stațiunea Mamaia de Năvodari), în zona Popas III.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
foarte bine , sa nu mai forteze intoarcerea pe marcajul pietonal . Vedeti ce se intampla acum , se executa virajul la stanga pe trecerea de pietoni !
0
0
Navodariul are cel mai mare buget dupa Constanta si arata ca dupa razboi, plin de gropi si mizerie, In Mamaia nord nu sunt strazi asfaltate, plin de maidanezi, primaria nu face nimic, doar privatii mai construiesc, in rest nu se intampla nimic in navodari. Chelaru era din PNL si injura PSD,striga hotii si coruptii si acum ca este in PSD si ce face???
4
0
Chelaru cel mai slab si prost primar din Romania.
4
2
Prostimea din Navodari
4
1
bulanul ala cu hotelu Phoeniacia vrea sa aibe si el giratoriu ca na tre sa ii intre direct in curte pishamas pe rasa voastra cu 30 de sensuri giratorii pana la navodari luavas rasa in pula sa va iau de labari
2
4
ce ne mai trebuia unul?? dupa ce ca sunt facute prost de tot msivsunt si din 500 in 500 m!! soseaua e oricum plina de gropi deja....
9
1
Erau prea putine. Se fac sensuri giratorii dupa fiecare cotiga rasarita peste noapte
14
1
Esti prost. Toate hotararile pentru proiecte, pentru investitii, pentru cheltuieli sociale, pentru ce se da pensionarilor, pentru elevi - toate sunt pentru cetateni. Dar un bou ca tine si ca toti penelistii sau pemepistii nu poate sa faca diferenta. La sensul ala stateau turistii cate 30 de minute pana sa iasa in strada, de aia se face vitel de.poarta noua. Cati prosti ca tine imi va mai fi dat sa gasesc in viata asta ca m-am saturat de voi! Incearca sa pricepi si dupa aia comenteaza, tolomacule !
3
16
Ce utilitate sa aibe.Mergi inca 100 metri si intorci la primul sens.Simplu.Dar acu fiecare patron vrea sensul lui.Doi ani de mandat si nici o hotarare in consiliul local pentru oameni,pentru cetateni.Care ajung acolo,doar pentru ei si atat.
19
2
Un primar care lureaza pentru smecheri nu pentru Navodareni.
21
3
Adica un sens giratoriu in dreptul Phoeniacia Holiday Resort .Este foarte util vara cand zona este foarte aglomerata.
3
12

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102