REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Atenţie! Se schimbă sensul de circulație pe o stradă din Constanţa

Atenţie! Se schimbă sensul de circulație pe o stradă din Constanţa

Replica API 18 noiembrie 2019 | 02:24 628

De luni, 18 noiembrie, circulația se va realiza pe strada Prieteniei, dinspre strada Solidarității spre strada Eliberării.

Măsura a fost luată pentru decongestionarea traficului rutier în cartierul Inel II, în contextul în care strada Dumitru Marinescu a redevenit artera cu dublu sens de mers.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte semnificația indicatoarelor de circulație și să nu afecteze siguranța și fluența traficului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e sens nou, 's-a schimbat schimbarea'!
1
0
80 la suta din noile sensuri unice sunt inutile si mai mult rau fac sunt zone unde oamenii sunt captivi si depind de o singura stada si aia cu sens unic pt a iesi spre strazi largi sau bulevarde. daca ai treaba pleci de acasa si pe acea unica cale de iesire cu sens unic prinzi o masina de gunoi in actiune stai 20 minute aiurea si apoi te asezi injurant la coada de masini pt a iesi in bulevard
5
0
Asta ori are parte din banii dati pe indicatoare ori e prea prost. De cand s-a instituit sensurile unice in oras sunt perioade cand traficul este complet blocat. Oare de ce inainte de a impune sesnsurile unice era lai lejer? Hmmmmm
2
0
Str b.p.hasdeu cand se face sens unic? Ca nici aici nu avem parcari, sau poate puneti niste stalpi pe trotuarul cu blocurile, sa putem plimba copiii in siguranta.
1
2
iar ai mancat cacat ma? sau ce? oricum, esti asa de prost si urat ca si ma-ta iti punea un mileu pe fata
2
0
Traiti in blocurile alea comuniste ca sardelele si va mirositi basinile n-aveti parcari mai faceti si pe jmecherii. Fa-ti ba prostule o casa si stai ca omul nu in acvariu...
0
4
Cel care se ocupa de circulatie in Constanta a avuto diriginta pe Veorica la scoala
8
1
Cineva din primarie il sapa pe fagadau prin astfel de masuri. De 3 saptamani traficul in Constanta e dezastruos. Stagnarea pe traseu pe langa timp pierdut inseamna si poluare. Dar si mii de voturi pierdute. Fagadau nu vede, dar nu conteaza ca oricum pierde alegerile.
4
0
Ti-ai poola-n ma-ta!
0
0
Speram cu totii sa raspunzi penal pentru toate mizeriile pe care le ai facut! Si vrem sa vedem si noi studiile alea facute pentru fluidizarea traficului in Constanta. Sunt sigur ca nu exista sau daca exista, sunt facute de o firma de apartament, abonata la contractele voastre dubioase! Crede ma, era mai bine sa nu faci nimic, asa cum ne ai obisnuit, decat sa faci toate tampeniile astea, inainte de alegeri! Tu nu iti dai seama ca oamenii te urasc si te ar scuipa in mecla aia de arogant nesimtit?
8
1
Papagalul asta tampit, care are aere de primar, a distrus circulatia intr un oras pe care nu a reusit sa l intretina. Toate sensurile unice, fara nici o sistematizare sau o logica, aglomereaza marile bulevarde. Asta pentru ca idiotul asta nesimtit si arogant nu a facut nici o parcare! A desenat pe asfalt niste linii si a distrus circulatia! Nu iti rste rusine, mai nesimtitule? Chiar ne crezi prosti? Du te dracu la tine in comuna la lasa orasul asta! Nu este de tine!
8
1
NU MAI BLOCATI COMENTARIUL LA HARSOVAAAAAAAA CORUPTILOR
6
0
Pe Pandurului a cui era ?
3
0
Un nou sens unic, un nou primar...
11
0
Toata TAMPENIA din oras cu sensurile unice este pt ca sa se laude primarul cu locuri NOI de parcare la final de mandat. Sa tinem minte PSD si Fagabou la urmatoarele alegeri
12
3
Str. Prieteniei va avea sensuri unice opuse de la str. Solidaritatii spre str. Eliberarii si respectiv str. Dreptatii. Pare logic? Marea problema este ca pentr primarie si dl. primar nu sunt proritari si nu conteaza cetatenii din Inel 2, ci doar acei oameni care cate 20 minute dimineata si la pranz se inghesuie cu disperare de prin tot orasul sa isi duca sau ia copii de la Scoala N. Tonitza unde din pura intamplare directorul este membru de vaza al unui partid si consilier judetean. Asta sa fie explicatia pentru care cetatenii din Inel 2 sunt sacrificati si nu conteaza?
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218