REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un om de afaceri din Constanţa îşi pune gratuit hotelul la dispoziția salvatorilor de vieţi

Un om de afaceri din Constanţa îşi pune gratuit hotelul la dispoziția salvatorilor de vieţi

Replica API 27 martie 2020 | 14:09 18046

România, şi nu numai, se confruntă în această perioadă cu o situaţie greu de manageriat. Coronavirusul a închis în casă populaţia, a îmbolnăvit sute de oameni şi a ucis pacienţi. Întregul personal medical din România este pus la grea încercare. Fiind în permament contact cu pacienţii infectaţi cu coronavirus, riscul de contaminare este uriaş, punându-şi, astfel, şi familiile în pericol. Tocmai de aceea, un om de afaceri din Constanţa, şi consilier local municipal, şi-a pus la dispoziţie hotelul, în mod gratuit, atât cât va fi nevoie. Un exemplu care ar trebui urmat şi de colegii săi politicieni, potenţi financiar, activi, de altfel, pe paginile de socializare. Afaceristul este în discuţii cu câteva restaurante pentru a le putea asigura şi hrana salvatorilor.

Aurelian Marin

Hotelul New Royal din Constanța, situat pe Bulevardul Mamaia, aproape de Delfinariu, a fost pus la dispoziţia cadrelor medicale de către cel care-l manageriază. Aurelian Marin (PSD), căci despre el este vorba, a discutat cu conducerea Spitalului Clinic de Boli Infecţioase, dar şi cu cea de la Spitalul Judeţean, urmând să poarte discuţii şi cu unitatea spitaliceascu de la Palazu Mare. Medicii şi asistentele deja au sosit la hotel, iar în zilele următoare se vor caza şi alţii. „L-am pus la dispoziţie la începutul acestei săptămâni.. Am purtat discuţii cu Spitalul de Boli Infecţioase şi cu Spitalul Judeţean, sunt nişte proceduri de urmat. Voi discuta şi cu Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu. Deja, au sosit medici şi asistente, urmează să mai vină şi mâine. Trebuie să ne gânim la sănătatea lor, a familiilor lor. Momentul este de aşa natură încât, cine poate, ajută”, a spus, pentru Replica, Aurelian Marin. De asemenea, acesta va purta discuţii cu câteva firme de catering pentru a asigura, în mod gratuit, şi hrana salvatorilor.

Hotelul a fost preluat în management de către afacerist de la Marfin Bank, pe o perioadă de 5 ani. Hotelul Royal era deţinut de SC Baron Service SRL, firmă la care asociaţi sunt Donchi Pufleni şi Tudor Ştefan. În septembrie 2018, hotelul Royal a fost scos la vânzare pe un site de executări silite de Marfin Bank cu 3.715.000 euro.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravooooo Ricaaaaaaaa
4
0
Daca tot e o somitate, la ce i mai trebuie functia de consilier
1
7
Numai laude.Felicitari.
8
2
BRAVO! Omul asta are 50 de ani si este o somitate a turismului de ani de zile. A realizat in multi ani ceea ce are pentru ca este profesionist si muncitor. E consilier din 2016 deci de cand deja agentia sa era nr1 pe litoral de multa vreme si avea si parcul, samd. Putorile cred ca daca esti un afacerist de succes sigur e ceva necurat la mijloc, sa puna mana sa munceasca, ei si familiile lor, sa puna caramida pe caramida, nu sa emita teorii conspirationiste. FELICITARI pentru gest!
8
3
oare cum un biet consiler local oportunist detine agentie de turism cu monopol de litoral, adventure parc, hotel si multe altele
7
10
Felicitari acelora care stiu sa ajute la greu. Prefectura a dat numele hotelurilor de ceva vreme si aceste hotel nu e pe ea. De ce va place sa calomniati oameni care fac gesturi pe cheltuala lor, invidiosilor! Medicii va multumesc!
10
2
Bravo. Un ecemplu de urmat. Lista hotelurilor care colaboreaza cu statul este publica si se refera la repatriati. Nu este cazul Royal care adaposteste medicii din linia I pe chetuiala proprie.
10
2
am ajuns o tara de corupti mai nou acum furi de la stat bani publici cu oameni grei cu influenta in servicii parteneri si accionari in firma ,te lasa sa furi la greu
4
9
Un MEGALOMAN,OPORTUNIST....
7
11
Sa fim seriosi, nu ii mai merge bussiness-ul si acum cauta alternative? Chestia cu GRATIS sper ca nu a pus nimeni botul, nimic NU ESTE GRATIS, ei primesc bani de la stat pentru acordarea spatiilor de cazare!!!! Hai sa incepem sa nu mai fim creduli si nu orice zboara se mananca!!!
15
12
Nu mai aveai gagicute , te ai dat pe asistente , oportunistule hahahaha
16
13
Tot OPORTUNIST.....
11
10
Hotelul e renovat si arata foarte bine. E de apreciat ceea ce face, Constanta e plina de hoteluri, insa nici un patron nu s-a oferit sa ajute pana acum. Felicitari!
12
7
Pareristilor!? Voi chiar nu aveti ce face? Hotelul a fost renovat si e in circuitul turistic inca de anul trecut. Daca exista oameni care vor sa ajute pe cheltuiala lor niste cadre medicale, oferindu le cazare, ca sa nu isi imbolnaveasca cumva si familiile si ca sa nu mai doarma prin spitale, nici asta nu vi se pare un gest frumos? Aveti in suflet multa ura si multa frustrare.
21
7
Astia care comentati ca sa va exprimati veninul acum cand nu mai iesiti din case, in afara de a denigra si comenta orice gest, cum ajutati in aceasta situattie de criza!? Nici daca ofera gratuit spatii de cazare, nu e bine. Omul plateste chirie catre banca, pe banii lui pana una alta. Dati si voi ceva gratiuit in afara de venin.
23
9
Un OPORTUNIST.....
31
11
In primul rand titlul materialului nu este corect deoarece hotelul nu este al lui ci apartine celor mentionati in articol si bancii VISTA fosta MARFIN care incearca sa il vanda,avand probabil are de recuperat un credit de cateva milioane de la proprietarii aratati. Probabil ca a primit aprobare de la banca si proprietari sa incerce ceva,insa este clar ca se urmareste o mica rentabilizare a imobilului care este inchis de ceva vreme Acest individ este genul care nu scapa nici un moment sa-si faca ceva publicitate
22
10
Si angajatii restaurantului trebuie testati periodic si sa lucreze la conditii de maxime de igiena cu echipamente adecvate, masti, manusi, etc, sa fie PERFECT SANATOSI cu multa responsabilitate ......
23
3
Oricum hotelul era inchis. Asa ca gestul este dictat de mangle, sa vedeti cum va apela la facilitatile guvernamentale. Adica ale pnlului
44
20
jos palaria pentru gest. problema mare pt CT vor fi cei 1500 de carantinati printre care vor exploda cazurile de infectie cu covid si vor sufoca sistemul sanitar din constanta. actiunile hotel flora vor fi preluate de casa albasta direct.
44
20

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614