REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Un pacient a MURIT la Spitalul Județean! A fost găsit plin de sânge, în parcare!

Un pacient a MURIT la Spitalul Județean! A fost găsit plin de sânge, în parcare!

Replica API 16 septembrie 2019 | 00:02 1232

Un nefericit eveniment s-a înregistrat la Spitalul Clinic Județean Constanța. Sâmbătă, 14 septembrie, în jurul orei 20.00, un bărbat de 64 de ani, internat pe Secția Medicală 2, ar fi ieșit să fumeze în parcarea dinspre Morgă, dar ar fi căzut în cap și a murit!

Conform unor surse, bărbatul și-ar fi condus rudele care veniseră să îl viziteze, apoi a rămas în zonă, să fumeze, deși era internat cu hemoragie digestivă. A fost găsit plin de sânge în zonă gurii, semn că i s-a declanșat o hemoragie masivă. Cei care l-au descoperit sunt agenții de pază de la ZIP.

Agentii Zip Escort au intervenit imediat și l-au transportat în Unitatea de Primiri Urgență. Din păcate, la scurt timp a fost declarat decesul. Nu sunt urme de violență și nici suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

Conform unor cadre medicale, pacientul era internat în stare gravă și nu ar fi avut voie să coboare din pat și cu atât mai puțin să fumeze.

L.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce se informeaza ca pacientul a murit in parcare la fumat? Pacientul a cazut de la etajul 2 al balconului de la spital. De ce se acopera vinovati? Demisia si puscaria pentru toti sefi de sectie impreuna cu maleficul Grasa Catalin. Absolut tot personalul incepand de la infirmieri pana la director sunt corupti in acel spital. In puscarie cu corupti si criminali. Serviciul de paza cere spaga de la apartinatori sa isi viziteze rudele.
6
1
ce ce va mai mira cind pe jiltul de meneger sta un excrement precum GRASA CATALIN.slugaaaa politica si cam atiit.verificati si opiniile celor internati va veti ingrozi.lepra are buzunare aaaaadinci.cunoscatori stiu stiu ce zic.sa ai miini scurte rapanule unflat la cur si sa nu te poti scarpina.ps.UN AMIC
6
1
Niste mizerii. Asistentele lovesc copiii,iar doctorii par foarte uimiti cand le aduci la cunostinta anumite neregului. Spaga la ea acasa,iar la morga nu mai comentez...tipa la apartinatori daca nu baga mana in buzunar,iar aia de la registratura daca nu accepti CasaAlbastra e dezastru.
11
1
Numai autopsia poate spune exact de ce a suferit si de ce a murit pacientul. Autopsia sa se faca la Bucuresti, la institutul de medicina legala. La Constanta medicii legisti sunt corupti. Vor inventa boli inexistente ca sa acopere spitalul. Sa se faca plangere la politia Constanta pentru moarte suspecta. Poate l-a ucis cineva cat timp a fost in parcare. De unde se stie ca fuma in parcare? Sunt multe detalii importante. Spitalul se face vinovat de moartea acestui om.
9
2
Sa dati spitalul in judecata. Obligatia de securitate a pacientului nu a fost respectata. Cereti 10 milioane daune morale.
13
1
SCJU este egal cu un lagar de concentrare. Se moare pe capete, se castiga bani buni din urma deceselor. Firma de pompe funebre, plateste asistentele si pe sefa din ATI sa lase pacienti sa moara. Politia se face ca nu vede, nu aude. Loc al morti al groazei. Managerul spitalului e in cardasie, ia spaga la greu de la toate sectiile sa nu vada. Chemati urgent POLITIA
14
4
CU UN DIAGNOSTIC ATIT DE GRAV, TREBUIA SA FIE, IN REANIMARE SAU IN CEL MAI FERICIT CAZ IN SECTIE,!TREBUIAU RECOLTATE ANALIZE, PERFUZAT SI PREGATIT PTR INTERVEBNTIE CHIRURGICALA DE URGENTA!CE MEDIC SI ASISTENTA RASPUNDEA DE ACEL OM BOLNAV?SIGUR SI EI ERAU LA FUMAT!LA SCJU ESTE DEBANDADA,CINISM,SFIDARE SI LIPSA DE PROFESIONALISM!FRATILOR, CEL MAI BUNM MEDIC DIN CONSTANTA ESTE TRENUL DE BUCURESTI!
15
3
Ieri,in articol se preciza ca pacientul a cazut in cap de la un balcon al spitalului. Astazi ca sa se musamalizeze scrie ca s-a dus in parcare sa fumeze si a fost gasit mort acolo....wtf???
22
3
99% crima. Nu avea cum sa cada peste pervazul balconului. A fost impins de infirmieri, ca sa elibereze patul de spital. Managerul spitalului demisia urgent. Politia sa deschida dosar penal de moarte suspecta. Cum adica nu exista suspiciuni? Avea hemoragie digestiva si de aceea i s-a gasit gura plina cu sange? Pai daca a cazut omul in cap, logic ca avea sange in gura. Omul a fost ucis, ridicat de picioare si azvarlit peste balcon, daca i se facea rau cadea din picioare in balcon.
13
11
Intr-adevar,nu se respecta nici o regula in Spital.De ce?Pt ca toti sunt rude.Nu cred ca a putut patrunde cineva daca nu e ruda cu vreun medic de acolo.Deci nu le spune nimeni nimic,sunt lasati sa faca ce vor,pus ca nu exista camere video nicaieri.Asa ca spagile pot fi cerute si primite oriunde.Aproape toti umbla pe oriunde in spital in timpul programului.Doar un om prost rau de tot mai apeleaza la ei,cand la Bucuresti de ajunge intr-o ora si 45min!In Buc. medicii care cer sau primesc la sfarsit cadouri sunt ff rari, exceptii. Pe cand la noi e regula,si nici nu se ocupa cum ar tb de pacienti.
16
4
Ce a cautat a gasit! Cu hemoragie digestiva in stare destul de grava tu iesi la fumat, apoi este vinovat personalul! Ia duceti-va dracu la particular si acolo nu iti mai permiti sa faci prostia de a iesi sa iti conduci vizitatorii Pt a fuma cand sti ca nu ai voie in asemenea situatie! Comentati ca prostii cand de multe ori nu respectati indicatiile o faceti cu mana voastra si este vinovat dr, as, managerul etc. Mai taceti dracu, cine la pus sa iasa afara sa fumeze...moartea!!
22
9
IOHANNIS E VINOVAT
9
9
In acest spital blestemat exista o mafie pe care toata lumea o cunoaste, care conditioneaza actul medical de acordarea spagii. Pentru psihopata de mai jos, insensibila la durerea umana, ii doresc sa aiba parte de asistenta medicala in acest spital morga, impreuna cu o tona de voma.
18
5
Pt. Wrangler-gravidele nu sunt internate la neonatologie iar nasterea e un proces dureros,stie toata lumea!Si in tarile cu democratie adevarata,femeile nasc cu dureri groaznice!N-ai vazut in filme???
10
5
Stati linistiti, am preluat noi decedatul si am aplicat procedura standard - JAM, adica jecmanirea asupra mortului!
18
1
Cu ochii mei am vazut, de doua ori, la distanta de cativa ani, femei gravide internate la sectia neonatologie din acest spital, lasate sa zaca in dureri groaznice pentru ca nu aveau bani de spaga.
17
14
Spitalul Mortii nu se dezminte. A devenit cioclerie
20
14
Prietene stiu ca la voi in meserie ipocrizia este o calitate , dar chiar asa ar trebuii sa fie sa iti asumi responsabilitatea si cand nu poti vindeca un om si cand il vindeci , cat despre medici e adevarat ca 30 % sunt k , restul sunt doar ca sa fie locuri ocupate in spital . Si te rog numai postati pe aici precum victime ca ne subt cunoscute si fetele voastre adevarate .
14
7
Yo recomand tuturor care-s nemultumiti de doctori, sa nu mai apeleze la serviciile lor si sa nu mai plateasca contributia la sanatate, si good luck and good riddance !
21
9
Te ai stropit
4
6
Ba daca sunteti nemultumiti de doctori politisti procurori politicieni, iar voi sunteti elitele care nu au realizat nimic in viata asta decat stari maniacale, de ce nu cereti autonimie ca Vaticanu. Va faceti statu vostru independenti de toata lumea?
31
16
Bre, astia de mai jos! Unde ati citit voi de vreun balcon ca nu am inteles? Cat despre jarlele in halate albe, sunt de acord. Numai jighimele. Cred ca nu este vreun cititor pe aici care sa nu-i fi murit vreo ruda din vina medicilor pe aici. Sictir!
26
26
Personalul medical si managerul spitalului ce fac? Doar la spaga se gandesc? Puneti suporturi inalte la balcoane. Pacientul putea sa bea o gura de apa si sa traga aer curat...nu neaparat sa fumeze, si tot ar fi cazut. Medicii nu fumeaza? Management dezastruos acolo...
33
17
Ce reguli? Nu respecta nimeni, nimic in acel spital. Cum sa cazi de la balcon? Protectia balconului de sprijin daca era suficient de inalta sa nu permita, tocmai, caderea unor pacientii care s-ar fi simtit rau...ca doar nu erai pe balcon la cazino! Numai retardati comenteaza pro pentru acest spital.
25
14
Aline!Du te si te trateaza in piata chiliei la mama omida!
20
19
Si cu ce se fac vinovati demonii astia in halate albe,de moartea acestui om?omul era internat,apai daca esti internat,ce cauti la fumat?si-a cautat-o singur. Fumatul ucide. Cand se intampla o nenorocire,doctorul e de vina,cand scapa,traiasca doctorul. Nu toti sunt la fel,intradevar,dar tipic romanesc na
37
22
Cand pacientul nu respecta regulile interne ale unei institutii ce vina au "demonii in the halate albe"?!
54
11
Spital de Groaza blestemat, unde lucreaza demoni in halate albe. Se moare din orice unghi ...
32
37

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369