REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un PENSIONAR din NEW YORK i-a spart CAPUL unui angajat de la un atelier de CRUCI

Un PENSIONAR din NEW YORK i-a spart CAPUL unui angajat de la un atelier de CRUCI

Replica API 2 august 2021 | 00:28 4009

Constantin G. a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Acesta este acuzat că, pe fondul unui conflict mai vechi, a lovit victima cu o piatră în frunte provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale. Fapta s-a petrecut la locul de muncă al victimei, respectiv un magazin de confecționat cruci. Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța l-au condamnat pe Constantin G. la șase luni de închisoare cu suspendare pentru fapta sa, sentința fiind comunicată pe 28 iulie 2021. Decizia nu este definitivă. Agresorul a fost luat de la locul faptei de către o mașină înmatriculată în SUA, unde își are și domiciliul.

Victima a fost lovită cu piatra și cu piciorul

Potrivit declarațiilor victimei, în timp ce se afla la locul de muncă, un atelier de confecționat cruci, a apărut inculpatul care a început să-i adreseze injurii și amenințări, sub pretextul că nu i-a înapoiat o sumă de bani pe care i-a împrumutat-o anterior. În continuare, victima a fost împinsă și ulterior lovită cu o piatră, o singură dată, în zona capului, de către Constantin G. după care persoana vătămată a căzut la pământ. Pe durata în care victima s-a aflat la pământ, inculpatul a continuat să o lovească cu pumnul în zona feței și cu picioarele în zona capului, până la momentul în care au intervenit, pentru a aplana conflictul, alte persoane. Ulterior, o mașină înmatriculată în SUA a venit și l-a luat pe Constantin G. de la locul faptei.

Ce a spus instanța

La stabilirea pedepsei, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au avut în vedere împrejurările și modul de comitere a infracțiunii, precum și mijloacele folosite (inculpatul a lovit persoana vătămată, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale); motivul săvârșirii infracțiunii și scopul urmărit; natura și frecvența infracțiunilor care constituie antecedente penale ale infractorului (inculpatul nu figurează cu mențiuni în fișa de cazier judiciar). Inculpatul are domiciliul în New York, are vârsta de 73 de ani, este căsătorit, pensionar.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Coti Gima un prăduitor nenorocit suna disperat la nepotii lui să-l bage in seama , a distrus viețile la multe familii prin camete , a băgat-o in pământ pe o femeie in New York , a intrat peste ea in casa a bătut-o pina a omorât-o , se ducea peste bătrâni in case săi amenințe , și-a maltratat părinții , frății , nepoții , Ia pedepsit Dumnezeu ia luat copilul de 25 de ani , nu ma mir dela atâtea blesteme , un șchiop nenorocit , Sa Dea Dumnezeu Singur sa moara ca un câine si el si nevastă-sa aia sclava prefăcută iau ajuns blestemele , păcat de copil care sa dus!!!
0
0
justitie de tot kakatu la fel ca si guvernu
3
0
Armanlu nu chiari!
0
6
Coti gima , un camatar de 2 bani care a luat-o razna la batranete. Se duce la puscarie ca ii vin din urma dosarele
9
1
Pe astia de la serviciik funerare i-a verificat ANAF-ul vreodata? Ferit-ai Hristos. Fa astia o evaziune de ti-e mai mare dragul Nu ai sa vezi de la ei vreo factura niciodata.
12
1
O ghioarla obosita, coti gima, un camatar din vremurile apuse
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102