REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un politician PNL s-a reinfectat cu COVID! El donase și plasmă, după prima infectare

Un politician PNL s-a reinfectat cu COVID! El donase și plasmă, după prima infectare

Replica API 7 octombrie 2020 | 21:41 2091

Administratorul public al municipiului Deva, Adrian David, de la PNL, a fost diagnosticat, pentru a doua oară în acest an, cu COVID-19, el menţionând că boala a fost depistată după ce duminică a resimţit simptomele unei răceli şi a decis să-şi facă un test PCR pentru noul coronavirus la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU).

Adrian David, foto: informatiavj.ro

"Duminică, m-am trezit cu simptomele specifice unei răceli şi, pentru siguranţa tuturor, am decis să-mi fac un test COVID, care a ieşit pozitiv. Mi-am făcut investigaţii la plămâni, analize de sânge. Nu pare a fi o situaţie complicată, dar trebuie urmat un tratament", a declarat, luni, Adrian David, scrie stiripesurse.ro.

El a menţionat că urmează un tratament acasă, deoarece nu era cazul de o internare în spital. După cinci zile va repeta testul pentru infecţia cu COVID-19, până atunci rămânând în izolare, alături de familie.

Fost prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PNL Hunedoara şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, Adrian David a precizat că pe această linie nu se pune problema unor contacţi direcţi deoarece a respectat, în permanenţă, toate regulile sanitare şi a purtat mască la toate manifestările.

Citește și: Prima reacție a lui Silviu Mănăstire, după ce a fost confirmat cu coronavirus: Indiciul pentru forma ușoară de Covid este pierderea mirosului și gustului

"La toate manifestările, absolut la toate, am purtat mască, inclusiv la serviciu. Nici nu s-a pus problema să nu respect regulile", a adăugat David, apreciind că "probabil" infectarea provine din zona privată.

Administratorul public al municipiului Deva a mai fost infectat cu noul coronavirus la jumătatea lunii martie, atunci el fiind internat în Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara alături de deputatul (PNL) Lucian Heiuş şi primarul oraşului, Florin Oancea.

În luna mai, cei trei politicieni liberali s-au numărat printre primii donatori de plasmă din judeţul Hunedoara pentru a sprijini tratamentul persoanelor care sufereau de COVID-19.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te vaccinezi si tot faci gripa. Daca iei tratament iti trece in 7 zile daca nu iei tratament iti trece intr o saptamana. Imunizarea tine maxim 3 sau 4 luni. Cat vaccin anticovid si antigripal vor vinde astia degeaba. Deja isi freaca mainile. Testul covid19 in Ro este de 80 euro. In UE este de 30 euro. Ca sa pricepeti ce rol are Ro in UE.
5
1
Deci pula imunizare!!! Si voi credeti ca vaccinul o sa va ajute??? Sunteti naivi si prosti!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367