REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un polițist a fost bătut în cap cu cătușele de un tânăr pe care voia să-l aresteze

Un polițist a fost bătut în cap cu cătușele de un tânăr pe care voia să-l aresteze

Replica API 17 februarie 2020 | 00:00 251

Un polițist din orașul Horezu a fost lovit în cap cu cătușele de un adolescent de 16 ani pe care voia să-l încătușeze. Tânărul a reușit să fugă, dar a fost prins de oamenii legii o oră mai târziu. Acum este reținut, iar procurorii cer să fie arestat preventiv, scrie stiripesurse.ro.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, duminică noaptea, adolescentul de 16 ani a fost implicat într-un conflict cu o altă persoană, într-un bar din localitate. Acesta ar fi distrus mai multe bunuri din local, iar clienții, speriați, au solicitat ajutorul polițiștilor.

La fața locului a ajuns un echipaj de la Ordine publică, iar unul dintre agenți a vrut să-l încătușeze pe adolescentul agresiv. A reușit să-l imobilizeze, apoi, ajutat de rude și prieteni, minorul l-ar fi lovit pe agent în cap cu cătușele și a fugit.

„Echipajul de ordine publică ajuns la faţa locului şi observând comportamentul agresiv verbal şi fizic al suspectului a procedat la încătuşarea acestuia. În timpul manevrelor de imobilizare, după ce un agent de poliţie a reușit aplicarea unei cătușe pe mâna stângă a suspectului, în sprijinul acestuia din urmă au intervenit alte persoane care au cerut organelor de poliție să îl lase în pace pe acesta. Suspectul, profitând de situaţia creată, a reușit sa se elibereze şi, în încercarea de a scăpa, a lovit cu cătușa în zona capului agentul de poliţie, reuşind să părăsească locul comiterii faptei”, anunță reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Potrivit anchetatorilor, adolescentul a fost prins o oră mai târziu, iar acum este cercetat penal pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Procurorii cer ca adolescentul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Agentul de poliție a fost examinat medical, constatându-se că nu se impune internarea lui. Acesta s-a ales cu „excoriatie-regiunea frontala” pentru care necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale, anunță procurorii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bagt la parnaie cu tiganii violatori de batrane.
1
0
Au angajat din surse externe si au imbracat in uniforme de politisti toti cocalarii , piticii , chiorii ... neverificati si fara drag de munca ! Stau toata ziua prin masini cu nasu in facebook !
10
3
Fraier politistul ca nu l a impuscat
16
0
bine ca nu la batut cu pula-n cap pe cascheta
3
12
La 16 ani, acte de violenta maxima.Si sunt minori si legea ii apara iar omul poate sa moara.Astia care se sparg in figuri cu muschii lor la ocna de sare frate, cariera de piatra, mine de carbuni, sapat la tunele ca tot se prevede unul in curand.Astia trebuie tinuti cu apa, paie si bataie ca mananca si traiesc din munca noastra.
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367