REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un poliţist de la Secţia 1 Rurală, cât pe ce să-şi piardă o mână! A vrut să salveze o femeie pe care soţul o snopea în bătaie

Un poliţist de la Secţia 1 Rurală, cât pe ce să-şi piardă o mână! A vrut să salveze o femeie pe care soţul o snopea în bătaie

Replica API 10 august 2012 | 00:00 111

Transferat la Floreasca, pentru că nu-şi simte mâna

Transferat la Floreasca, pentru că nu-şi simte mâna

Un poliţist de la Secţia 1 Rurală se află de 2 ore în operaţie, după ce un geam s-a spart şi i-a căzut peste braţ. Poliţistul Ali Tanior se afla la o locuinţă din Cumpăna, unde fusese raportat un scandal între doi soţi. Omul legii a încercat să intre în casă, pentru a o salva pe femeie din mâinile bărbatului recalcitrant, însă uşa a fost imediat închisă. Prin urmare, poliţistul a vrut să pătrundă pe un geam pe care l-a văzut deschis, însă bărbatul din interior a sesizat acest lucru şi a împins fereastra pentru a o închide, moment în care geamul s-a spart şi a căzut peste mâna lui Ali Tanior.

"Pacientul a ajuns la spital cu o plagă la nivelul mâinii. A fost operat. Sângerea a fost oprită. Nervul a fost suturat. Se ia în discuţie transferarea pacientului la Spitalul Floreasca din Bucureşti, pentru mai multă siguranţă", a declarat, pentru "Replica", dr. Cătălin Grasa, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Şeful IPJ Constanţa, Valentin Burlacu se află la Spitalul Judeţean, alături de alţi colegi. "Am fost anunţaţi că este bine, în afara oricărui pericol", a spus Burlacu despre poliţistul aflat în operaţie.

Update:

Poliţistul fost preluat şi este transportat la Spitalul Floreasca întrucât a fost secţionat şi nervul mâinii. Colegii poliţistului spun că acesta nu-şi simte mâna.

Vom reveni cu detalii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614