REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un poliţist din Cernavodă S-A ÎMPUŞCAT ÎN CAP!

Un poliţist din Cernavodă S-A ÎMPUŞCAT ÎN CAP!

Replica API 3 octombrie 2016 | 00:02 473

Gest extrem

Gest extrem

Daniel Radu

Tragedie în judeţul Constanţa! Un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Transporturi din Cernavodă a fost găsit fără suflare în dimineaţa zilei de 2 octombrie a.c., chiar la locul de muncă. A fost declanaşată o anchetă, iar conform primelor informaţii, bărbatul s-a împuşcat în cap chiar cu arma din dotare. Daniel Radu, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit mort de un coleg de muncă. Nenorocirea s-ar fi produs în jurul orei 3 dimineaţa. Conform cunoscuţilor lui Radu, problemele financiare l-ar fi determinat pe bărbat să recurgă la gestul extrem.

Precizăm că agentul activa în postul de la Cernavodă de mai bine de două decenii, iar la ultima testare psihologică totul era în regulă. Daniel Radu era despărţit de soţie şi avea doi copii, de 18, respectiv 8 ani. Cercetările în acest caz se fac sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii nenorocirii.

De menţionat că, în timp ce unii vorbesc despre faptul că poliţistul avea datorii din cauza jocurilor de noroc, colegi ai acestuia neagă categoric informaţia: „Avea datorii, dar nu de la jocurile de noroc. Probabil nu a mai suportat ideea că soţia îl părăsise, plecase la muncă în străinătate. Noi vom strânge bani pentru înmormântarea lui”, a spus un coleg.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prima adoua si a 3 a na mai puso de fapt da eu sunt a 3 concubina cand cea dea 2 sa luat cu el eu inca eram in naintea ei cu relatia dupa eu am facut un baietel cu el de fapt el are3 copii nu 2 trebuia sa ajung la intelegere cu el dar din pacat cand am ajuns a fost prea tarziu ca scabele de la protectia copilului constanta mau inchis in birous muistele ca sa ma puna sa sememnez ca sa imi dau copilul si eu leam spus ca nu le dau si uite ce sa intamplat cand daniel a aflat ca mau pus drentele sa imi dau copilul ca sa il pierd si pe el si pe copil acu nu urmeaza de cat sa le iau viata nare in cotro nu e de la jocrui de la camatari de la nimic e de la baiatu meu care il aveam cu el
0
0
Aici ca era despartit noi ce stim ca era despartit si avea o relatie cu o alta femeie facuse un copil cu acea femeie dea 2 a si cea dea doua avea probleme cu cei de la protectia copilului constanta iar cei de la protectia copilului constanta au avut o discutie cu el dar el lea spus sa nu ii ia acel copil care il avea cu acea femeie dea doua ca daca il va lua el se va ucide si acele femei de protectia copilului constanta nu lau ascultat si lau stintat de acel copil cu adoptia si nu a mai durat mult si sa intamplat cazul asta iar cealalta femeie dea doua aspus ca nu ramane asa cu cele
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367