REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un poliţist local din Ovidiu, agresat de un individ care vandaliza afişele electorale

Un poliţist local din Ovidiu, agresat de un individ care vandaliza afişele electorale

Replica API 19 mai 2012 | 00:00 151

După ce primarul Dumitru Bocai s-a ales cu un ochi vânăt,

După ce primarul Dumitru Bocai s-a ales cu un ochi vânăt,

Incidentele neplăcute continuă să zdruncine liniştea, de dinainte de campania electorală, în Ovidiu. După ce primarul Dumitru Bocai a fost lovit cu pumnul în faţă, necesitând internarea, iar un susţinător al canidatului PNL şi-a dat jos pantalonii pe stradă, în faţa unor pedeliste, a venit "rândul" ca un poliţist local să fie agresat.

Un individ din Ovidiu a agresat doi poliţişti de la Poliţia Locală, după ce aceştia l-au prins vandalizând afişele electorale ale candidatului PDL la Primăria Ovidiu, incident care a avut loc ieri. Este vorba despre poliţiştii Vasilică Nicolae, şi Marian Caraivan. Vasilică a fost lovit ceva mai "sănătos" de agresor, iar Caraivan a fost lovit peste mână. "Escaladarea violenţelor în oraşul Ovidiu în perioada campaniei electorale pune urbea noastră într-o lumină defavorabilă. Nu am fost şi nu vom fi un oraş al violenţelor. Astfel de manifestări nu sunt specifice comunităţii noastre. În calitate de conducător al oraşului Ovidiu fac un apel către toate formaţiunile politice să dea dovadă de responsabilitate şi să condamne ferm şi fără echivoc astfel de manifestări tocmai pentru a preveni şi a descuraja astfel de acţiuni", susţine Dumitru Bocai, candidatul PDL, actualul primar în funcţie. Facem precizarea că Dumitru Bocai a ieşit recent din spital, după ce a fost ţinta unui individ cu cazier, care l-a pocnit cu pumnul în figură. Despre poliţistul Vasilică Nicolae se ştie că este fiul poliţistului Nicolae Nicolae, de la Poliţia Oraşului Ovidiu, iar toamna trecută a fost implicat într-o altercaţie cu un vecin beat, Marcel Cozmescu, care i-a spart luneta maşinii cu o rangă. La vremea respectivă, vecinul turbulent a fost bătut măr de rudele poliţistului, întrucât sărise să-l lovească şi pe acesta cu ranga.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218