REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un poliţist rănit alături de un tânăr a dirijat circulaţia până a ajuns Rutiera la locul accidentului!

Un poliţist rănit alături de un tânăr a dirijat circulaţia până a ajuns Rutiera la locul accidentului!

Replica API 7 septembrie 2015 | 00:00 108

Loviţi în plin pe trecerea de pietoni

Loviţi în plin pe trecerea de pietoni

Un poliţist judiciar din Cernavodă şi un adolescent au fost victimele unui accident rutier produs de un şofer neatent. Ei au fost izbiţi în plin de un autoturism chiar pe o trecere de pietoni din municipiul Constanţa. Omul legii, rănit la membrele superioare, a reuşit, totuşi, să se ridice şi să-i acorde adolescentului primul-ajutor, după care a dirijat circulaţia pentru evitarea altui accident până la sosirea colegilor săi de la Poliţia Rutieră.

Accidentul s-a produs sâmbătă, 5 septembrie a.c., în jurul orei 21.30, în zona Campusului Universitar. Aproximativ zece persoane se angajase în traversarea bulevardului Aurel Vlaicu în mod regulamentar, moment în care au observat un autoturism care se apropia prea mult de ei. Pietonii au încercat să se ferească din faţa maşinii, însă doi dintre ei au fost loviţi în plin. Este vorba despre un adolescent şi un om al legii. Tânărul a fost aruncat pe asfalt, fiind grav rănit. Ofiţerul de Poliţie Judiciară din Cernavodă a fost proiectat pe deasupra maşinii şi a aterizat pe carosabil, rănindu-se în cădere la ambele mâini.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă la fata locului. Medicii au acordat primul ajutor şi l-au preluat pe tânărul rănit. Adolescentul şi poliţistul au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri de specialitate. La volanul maşinii implicate în accidentul rutier se afla un tânăr şofer. Acesta avea permis de conducere de câteva luni. A pierdut controlul volanului şi a rănit doi oameni. Din fericire pentru el, acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

“În data de 05.09.2015, în jurul orei 21.16, Antoniu Petruţ V., a condus autoturismul Daewoo Cielo pe bulevardul Aurel Vlaicu, banda a II-a, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Tomis, iar la trecerea de pietoni din dreptul Universităţii Ovidius, a surprins şi accidentat ușor pe Mihail D. şi Cătălin Pavel M., care s-au angajat în traversare străzii pe marcajul pietonal.

Mihail D. este agent şef principal la Poliţia Cernavodă şi se afla în afara serviciului. Poliţistul a intervenit, ajutând cealaltă persoană vătămată, dirijând traficul rutier până la venirea colegilor de la Rutieră, ulterior cele două persoane rănite au fost transportate la spital pentru investigaţii”, au declarat oamenii legii care au declanşat o anchetă în acest caz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367