REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un poliţist riscă să-şi piardă braţul drept: a vrut să scape o femeie de teroarea soţului băut

Un poliţist riscă să-şi piardă braţul drept: a vrut să scape o femeie de teroarea soţului băut

Replica API 11 august 2012 | 00:00 175

Transferat la Spitalul Floreasca

Transferat la Spitalul Floreasca

Momente de cumpănă pentru un poliţist de la Proximitate, care riscă să nu-şi mai poată folosi braţul drept. Aflat în misiune, în comuna Cumpăna, poliţistul a fost lovit cu un geam care i-a secţionat mâna, fiind transportat la spital cu o tăietură teribilă, care i-a secţionat inclusiv nervul.

Scandalul din sânul unei familii din Cumpăna a fost raportat, vineri la amiază, Poliţiei, la faţa locului fiind trimis un echipaj. Cel care făcea scandal, Dorin Căileanu, îşi luase la bătaie nevasta, sub privirile celor doi copii minori ai cuplului. "Băuse fără oprire, începând de joi şi toată noaptea, iar vineri devenise agresiv. Aruncase cu o masă în soţie. De altfel, ea este cea care a sunat la Poliţie, solicitând ajutorul", au spus oamenii legii de la Secţia 1 Rurală. La domiciliul scandalagiului s-a deplasat un echipaj de poliţie, însă Dorin Căileanu nu s-a liniştit: a aruncat şi în aceştia cu ce a nimerit - cu o scrumieră, cu un pet în care se mai afla alcool, aşa că oamenii legii au solicitat întăriri. Poliţistul de proximitate Ali Tanior, în vârstă de 31 de ani, a sosit şi el la faţa locului, iar încercarea de a-l prelua pe bărbatul turmentat la secţie s-a lovit, la propriu, de un geam. "A încercat să pună mâna pe individul recalcitrant, iar acesta i-a trântit un geam peste braţ", mai relatează colegii lui Ali Tanior. Sticla i-a secţionat poliţistului braţul, el fiind transportat, plin de sânge, la Spitalul Judeţean Constanţa. "Pacientul a ajuns la spital cu o plagă la nivelul mâinii. A fost operat. Sângerarea a fost oprită. Nervul a fost suturat. Se ia în discuţie transferarea pacientului la Spitalul Floreasca din Bucureşti, pentru mai multă siguranţă", a declarat, ieri după-amiază, dr. Cătălin Grasa, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. La Spitalul Judeţean s-a deplasat, vineri, şi şeful IPJ Constanţa, Valentin Burlacu, pentru a vedea care este starea pacientului. La puţin timp după ce operaţia la care poliţistul a fost supus, a fost luată decizia de transferare a acestuia la Spitalul Floreasca din Bucureşti, întrucât poliţistul rănit nu-şi simţea braţul. "Este stabil, sperăm să fie bine, deşi se pare că nu-şi simte braţul, posibil să nu-l mai poată folosi. Când a intrat în operaţie, medicii spuneau că-şi poate pierde membrul", au spus, îngrijoraţi, colegii lui Ali Tanior. Facem precizarea că agresorul, Dorin Căileanu, a fost dat pe mâna Parchetului, cel mai probabil urmând să fie formulată propunerea de arestare preventivă.

Alexandra ANTON, Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367