REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un polițist susține că a fost sechestrat de viceprimarul localității Pecineaga

Un polițist susține că a fost sechestrat de viceprimarul localității Pecineaga

Replica API 14 martie 2016 | 15:13 425

Tragicomedie

Tragicomedie

Situație inedită la Pecineaga! Un polițist local îl acuză pe viceprimarul comunei de faptul că l-ar fi sechestrat. Totodată, potrivit acestuia, viceprimarul se afla și sub influența băuturilor alcoolice. Pe cealaltă parte, alesul local susține faptul că polițistul dormea la locul de muncă și l-a închis fără să știe că el se afla acolo. “Victima” a cerut concediu de odihnă după incident, dar nu va scăpa nesancționat.

Goreci Marcel, viceprimarul localității Pecineaga, este acuzat de un polițist local că l-ar fi sechestrat în postul de poliție, fără nici un motiv, în cursul serii de 10 martie a.c. “M-a închis acolo fără nici un motiv. M-am panicat. Am reușit singur să scap după vreo 50 de minute.”, a declarat polițistul. Varianta viceprimarului este cu totul alta! Acesta susține că a închis postul de poliție fără să știe că acolo se afla angajatul primăriei. Din spusele lui Goreci, funcționarul dormea nestingherit la locul de muncă. “Am venit la 12 noaptea în control și am bătut în geam, la ușă și erau închise. Nu mi-a răspuns nimeni. Gratiile erau deschise așa că am pus un lacăt la ele. La un moment dat, a venit un polițist din localitate și a spus că cel comunitar este închis acolo și sună la 112 că el este sechestrat. El s-a închis singur acolo pentru că dormea în postul de poliție”, a explicat viceprimarul. Totodată, Goreci susține că are matori și probe să demonstreze că acuzațiile nu sunt adevărate. “L-am sunat de vreo 12 ori pe telefonul de serviciu și nu mi-a răspuns. Eu am și patru martori care au fost de față, cei de la firma de pază care m-au însoțit. Nu am știut că el este înăuntru ” , a mai spus viceprimarul. Culmea este că imediat după incident, polițistul și-ar fi depus cerere pentru concediu. Însă, acest lucru nu-l va scăpa de pedeapsă. “După ce se întoarce din concediu, va intra în Comisia de Disciplină. S-a stabilit să se vor lua măsurile corepunzătoare”, a adăugat Goreci.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102