REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un posesor de card BCR s-a trezit că a plătit lecții de dans la Paris, Netflix în Singapore și cazare în Sydney și Indonezia

Un posesor de card BCR s-a trezit că a plătit lecții de dans la Paris, Netflix în Singapore și cazare în Sydney și Indonezia

Cristina BĂRBUCEANU 15 ianuarie 2023 | 12:38 5588

Posesorul unui card de credit BCR s-a trezit că a plătit cursuri de dans în Franța, comisioane la aeroporturi și cazări în Australia și Indonezia, deși nu a plecat din România.

Deținătorul cardului a cerut explicații de la banca care l-a emis și a depus plângere la poliție. Tranzacțiile erau făcute în diferite monede internaționale, iar acum polițiștii au pornit pe urma banilor dispăruți.

Adrian Puiuleț, din Zlatna-Alba, are un card de credit pe care l-a păstrat pentru perioade mai dificile. Nu a folosit niciodată cardul, dar, recent, s-a trezit că a cheltuit suma de 1.700 de lei.

A aflat asta după ce banca i-a trimis o sesizare în care îl anunța că trebuie să plătească dobândă pentru sumele cheltuite.

„Știam că nu am cheltuit niciun leu și am ținut cardul doar pentru situații excepționale. Nu aveam nicio aplicație care să-mi confirme o eventuală cheltuială, pentru că nu a fost cazul. Am mers la bancă și am cerut explicații și astfel am aflat că aș fi călătorit pe la Paris, la Singapore sau la Sydney”, a declarat bărbatul.

Adrian Puiuleț a depus plângere la poliție, iar reprezentanții băncii i-au spus că îi vor returna suma pe card.

„Conform cardului de credit, în iulie am binevoit să iau niște lecții de dans prin Franța. Lecții pe care se pare că le-am absolvit cu brio, pentru că în august îmi plăteam Netflix-ul în Singapore. E și normal, dacă mergi destul de mult într-un loc, trebui să îți faci timp și pentru un film. Este evident că eram plictisit, așa că am dat o fugă până în Sydney, la Hotel Tonight Fame, apoi puțin prin Indonesia, la un hotel ceva mai amărât, dar cu o priveliște cum rar găsești. Și unde se putea dansa, dacă tot eram proaspăt absolvent. Pe banii mei, pe muzica mea”, a transmis Adrian Puiuleț, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna seara,exact asta am pățit cu extragere din cont de 4 ori suma de 900 de euro,am fost la banca CEC unde am cardul și încă nu acționează nu ma ajuta,sunt pensionara este agonisirea mea,nu am bani nici pt medicamente. Suma a fost extrasa pe 3 ian2023 in Malaga Spania! Iar banca CEC nu promite ajutor!
2
0
le-am spus celor de la bcr ca nu am incredere in aplicatia lor pentru ca este pe mobil care poate fi "spart" mult mai usor decat un pc mi-au spus ca nu am dreptate; iata ca am
2
0
si-a dat datele cardului pe vre-un site porno si de acolo i se trage he he
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367